2777
2789
وای خیلی دیر میشه هااختلاف سنی زیاد با فرزند خییییلی سخته هم برا شما هم برا فرزندنتون

برو ب سر درست اینجا چمیکنی 

اینجا برات نمره خوب در نمیاد 

پاشو 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازیه سنی به بعد روزها وهفته ها وماهها تند تند میگذرن.متوجه میشی بچه کوچولوهایی که تاهمین دیروز خیلی گوگولی بودن برا خودشون خانم شدن آقاشدن.بیرحمی های زندگی رو میبینی میفهمی اتفاقات بد وسخت همیشه برای دیگران نیستن.برمیگردی به گذشته و متوجه میشی چقدررررزود گذشت.

اصلار انگار سرعت گردش کره زمین چند برابر میشه.

هنوز تا اون سن چهار سال وقت داری

عزیزم من طرز فکرم جوریه که عین دخترای بیست ساله به خودم میرسم و شادم .شور و شوق همه چیز دارم و ذوق ز ...

اها در این صورت که عیبی نداره خوبه

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

چرا عزیزم

مگه چه اتفاق خاصی‌ قراره بیفته تو زندگی

به اتفاقای بدی ک ممکن بوده بیفته ولی نیفتاده فکر کن  

موقعیت هایی که خدا ازش نجاتت داده

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

برو ب سر درست اینجا چمیکنی اینجا برات نمره خوب در نمیاد پاشو

انقدد خستم که نگو

همش امتحان این هفته و هفته ی قبلش

دیگه کشش خوندنو ندارم

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

من که ۳۵ سالمه اصلا حس نمیکنم اینقدر باشم،انگار هنوز خیییلی با این سن فاصله دارم،حس میکنم هنوز دهه بیستم 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
مگه نمیاد طلاقت بده ؟سر مهریه و همه چی توافق کنید ،توافقی جدا بشید

معتاده حتی حکم جلبش هم گرفتن ولی اصلا نیست خانوادش رو فضان همه دارن میگم اینا چرا اینطورین چون پدرشم معتاده