2777
2789
عنوان

رفیقت بهت توهین کنه

108 بازدید | 17 پست

ببینید نمی‌دونم مشکل از کدوممون هست برای  همین از شما میپرسم من توی دعوا جاش برسه دعوا میکنم اما سعی میکنم خونسرد باشم و بزارم اون شخصیتشو‌ نشون بده و من بی محلی کنم 

اما دوستم برعکس من بعد همش به من میگه بی عرضه بی ت...خم بعد امروز دعوا شد در مدرسه اون یک دختره زد اونم زدش تا من بیام ببینم چی شد هودیم‌ افتاد توی زمین خاکی یهو دیدم اینا همه زدن بعد رفتن دفتر مامانش اومده بهم میگه آیی خاله چقدر تو بی عرضه ای یکم غیرت داشته باش

مامانش به دخترش میگه به من میگفتی دختره بفرستم آدم بهش ت...اوز کنه میگم‌خاله بده نگو میگه باید عرضه داشته باشی چاقو بکش بزار بترسن

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم بفرستم بهش تج اوز کنه؟ حالت بهم نمیخوره با همچین آدمایی معاشرت میکنی؟

مادرش می‌گفت به همون دختره توی دفتر که دعوا کرده 

بعد چون اینطورین فکر میکنن من اگر دعوا نکنم و از دعوا بدم بیاد یا به اصطلاح بترسم یعنی بی ت.خمم

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

مادرش می‌گفت به همون دختره توی دفتر که دعوا کرده بعد چون اینطورین فکر میکنن من اگر دعوا نکنم و از دع ...

چه چیزا که من تو این سایت نمیشنوم. به دوستت بگو جای اشتباهی اومده و توی کوچه خیابون روزاشو سپری کنه موفق‌تره

کوچه خیابونی اید ؟

بابا یک دختره چند وقته بحث میشه باهاشون خوب بعد اون دوست صمیمیمه‌ خیلی وقته میشناسم. بعد سال آخرم هستیم نهم بعد اون یک حرف بد به این دوستم زد اینم رفت به اون دختره پرید زد لباسش پاره شد بعد اومده جای مدیر گریه میکرد منم بودم بعد مامانش اومده مدیره میخاد بزنه بعد به من میگه تو غیرت نداری باید میزدیش به دانش آموزه میگه بزار یک بلایی سرت بیارم سنشم خیلی زیاده مامانش

مادرش می‌گفت به همون دختره توی دفتر که دعوا کرده بعد چون اینطورین فکر میکنن من اگر دعوا نکنم و از دع ...

نه اتفاقا این نشونه عاقل بودن و پخته بودن توئه 

مگه بچه بازیه ک همدیگرو زیر مشت و لگد له کنن؟

باورم نمیشه دنیا داره پیشرفت میکنه اینجا از مرز جهان چهارم رد کردیم

مادره از سلامت عقلی برخوردار نیست تو مثل اونا رفتار نکن عصر حجری ان

بعد آره بعد مامانم گفتم میگه آدم بخاد بحث کنه دفاع کنه می‌تونه اینطوری صحیح نیست

من خودم نمیخام دعوا بشه نمیخام حوصلشو ندارم یعنی حاضرم بهم بگن ترسید رفت ولی نرم به خانوادم توهین بشه روحیم می‌ترسه از دعوا بعد اینا اینو میگن فکر میکنم واقعا من بی عرضم

بابا یک دختره چند وقته بحث میشه باهاشون خوب بعد اون دوست صمیمیمه‌ خیلی وقته میشناسم. بعد سال آخرم هس ...

خب اینارو فهمیدم چ ربطی داره الان ب حرف من ، فقط کوچه خیابونی ها و لات و لوتا این شکلین 

نه اتفاقا این نشونه عاقل بودن و پخته بودن توئه مگه بچه بازیه ک همدیگرو زیر مشت و لگد له کنن؟باورم نم ...

آخه می‌دونی مامانش از دوستم بدتر بعد میگه تو بی عرضه ای

میگم من خانوادم آدم ارومین‌ اما از حقشونم نمیگذرن

و من درسم مهمه همه چیم مهمه

الان برای یه ماه اخراج شدن  بعد تا دو ظهر توی دفتر بودم با من کاری نداشتن با اون داشتن

خب اینارو فهمیدم چ ربطی داره الان ب حرف من ، فقط کوچه خیابونی ها و لات و لوتا این شکلین

آها آره صحیح میگین درسته و واقعا دلم میخاد یجوری جواب مامانش بدم دیگه اینو نگه

بعد آره بعد مامانم گفتم میگه آدم بخاد بحث کنه دفاع کنه می‌تونه اینطوری صحیح نیستمن خودم نمیخام دعوا ...

نه اتفاقا با اینکه سنت کمه خیلی عاقل و بزرگانه رفتار میکنی 

تازه همون پسراشم تو دعوا همدیگرو جدا میکنن 

نمیدونم این خانومه چ اصراری داره به این کار حتما خودش آدم سلیطه و دعواگره وگرنه یه خانوم عاقل همچین کاری نمیکنه