2777
2789
عنوان

بیاین عکسمو بذارم بگین چیکار کنم خوشگل تر شممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضات قشنگه😂🤌🏻

قبلا جزئیاتش بیشتر بود. کارهای مادرم رو برای سقط هم نوشته بودم. ولی همه قضاوت میکردن و من هم سانسورش کردم

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

برا من داره میاد

ندیدم

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

برا من داره میاد

شما خوبی همه جوره

ولی حالت چهرت خستست انگار خوابت میومده عکس گرفتی یا بعد کار عکس گرفتی😂

فکر کنم در مواقع دیگه که سرحال تری زیباتر هم باشی🎀🤍

نزار تقویم واست تصمیم بگیره😐تولدت مبارک😂
قبلا جزئیاتش بیشتر بود. کارهای مادرم رو برای سقط هم نوشته بودم. ولی همه قضاوت میکردن و من هم سانسورش ...

عزیزم اینجا همه چی رو نگی بهتره چون مثثثث چی پشیمونت میکنن

ولی اونجا که نوشتی نخواستنی که خواستنی شد قشنگ بود😇

نزار تقویم واست تصمیم بگیره😐تولدت مبارک😂
شما خوبی همه جورهولی حالت چهرت خستست انگار خوابت میومده عکس گرفتی یا بعد کار عکس گرفتی😂فکر کنم در م ...

ممنون

خیته هستم‌اما همیشه چهرم همینجوره نمیدونم چیکار کنم بکم سرحال و‌شاداب شه چهرم

♥️♥️

دوستان برای منم نظر میدین؟

پوستت خسته ست ،ابروهاتو باید یه فرمی بدی .شما همینجور مشکی بمون ابروهات رنگ نکن ولی بی حالته،فرم بدی به ابروهات عالی میشه ،چشمات خوشگله و خوش حالت  .اگه بتونی یه کوچولو ژل گونه بزنی عااالی میشی .

مرسی گلم ابروهامو نمیدونم چطور حالت بدم تتو داره متاسفانه😔

من زیاد از کارهای میکرو یا  تتو سر در نمیارم ،ولی فرم ابروهات تو بی حالتی صورتت تاثیر گذاشته .قشنگی چشماتو میپوشونه .در کل صورت خسته و بی روح داری و ابروهای بی حالت ،هیچ ایرادی نیست .مژه و چشم و لب و بینی خوبی داری