داشتیم میرفتیم شهرستان داداش پدر شوهرم فوت شده بود برای خاکسپاری،من و شوهرم و پدر شوهر و برادر شوهرم، پدر شوهرم ساندویچ پنیر درست کرده بود برادر شوهرم شب قبلش سوسیس داده بود تا براش ساندویچ کنه شوهر من پرسیده بود ما چیزی بیاریم برای تو راه اونا گفته بودن نه چیزی نیارین ما رفتیم وسط راه برای استراحت پیاده شدیم گفتیم صبحونه هم میخوریم پدر شوهرم به برادر شوهرم ۲ تا ساندویچ سوسیس داد و گفت خودش دیشب سوسیس آورده برای خودش و شوهرم و من هم ساندویچ نون و یه مقدار پنیر آورده بود برادر شوهرم یکی از ساندویچ های سوسیسش رو داد به من منم تعارف کردم که نمیخام اما به زورداد بعد پدر شوهرم ساندویچ رو از توی دستم گرفت و داد به پسرش و به منو شوهرم نون پنیر داد خیلی ناراحت شدم از تو دستم با یه حالتی گرفت و داد به دست پسرش و گفت نمیخاد اینا مال خودت بوده خودت آوردی باز برادر شوهرم به زور بهم داد ولی من خیلی ناراحت شدم بچه ها درست ترین رفتار با این مدل پدر شوهرا چیه از این کارا همیشه میکنه نمیدونم چطور باهاش رفتار کنم گاهی به شدت ازش بدم میاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این چیز کوچیکی نیست درک کنید این هم توهین به شعور کسیه که ناموس خودته هم کوچیک کردن عمدی طرفه اگه ای ...
من گفتم مظلوم باشه؟
من بحثم چیز دیگه اس هست که برمیگرده به روحیه آدم وقتی روحیه قوی داشته باشی از رفتار یک بی شخصیت ناراحت نمیشی حالا بیاد هزار بار تکرار کنه میفهمی از شعور کمشه
نگفتم رفتارش زشت نبوده دارم میگم در حدی ارزش نداره که ناراحت بشه ارزش ناراحتی رو نداره
باهاشون که زندگی نمیکنید؟ اگه نه که عالیه راحت میتونی روابطتون کمرنگ کنی حتی به قیمت این که به بهونه ...
من میخام جوری رفتار کنم که جرعت نکنن این جوری باهام برخورد کنن خونه ام که خداروشکر جداست رفتو آمدمم فقط در حد ۲ هفته یه بار که باید مادر شوهرم زنگ بزنه اونم چی زنگ میزنه به شوهرم میگه بیایین
خدا نکنه عزیزدلم هم قوی باش هم اجاره بی احترامی رو نده اگر میبینی بی حرمتی بهت میکنه به جای خودخوری ازش فاصله بگیر اگر نمیتونی فاصله بگیری به همسرت رک و مستقیم بگو علت رفتار پدرت چیه آیا مشکلی با من داره ؟ من تحمل این رفتار رو ندارم و تا الان به خاطر تو بهش چیزی نگفتم لطفا بهش بگو رفتارش رو اصطلاح کنه وگرنه من هم رویه دیگه رو پیش میگیرم
من روحیمو قوی کنم که هرکی به خودش جرئت توهین کردن بهمو بده؟ من ترجیح میدم ضعیف باشم تا این که به دست ...
خب چیکار کنم راستش تصمیم گرفتم باهاش گرم نگیرم دیگه هیچوقت نمیدونم واقعا چطور رفتار کنم که به خودش اجازه این کارارو نده ولی جالبه که باهمه همینه مادرشوهرمو هم اذیت میکنه ولی من عروسم حق نداره به مادر شوهرم گفتم فقط بهم گفت آره کارش زشت بوده ولی تو دلش چیزی نیست
یکم ناپخته ای عزیزم.البته تجربه ایه که من خودم کسب کردم.گرچه بهت گفته بودن تو نمی خواد چیزی بیاری.اما تو باید این حرفشونو تعارف ایرانی در نظر می گرفتی و غذایی ساندویچی چیزی درست می کردی.اونا مجرد بودن و شاید چشمشون به شما بود که خانوم خونه ای