2777
2789
عنوان

پدر شوهر بدجنسم

| مشاهده متن کامل بحث + 3415 بازدید | 175 پست
عزیزم مسئله واقعا کوچیکه همچین فردی با همچین سطح نمیتونه با رفتارهایی که نشونه ذهن و دل تنگ و سیاهشه ...

من مسئول مشکلات روحی روانی بقیه نیستم،باید یاد بگیره لااقل با منه نوعی درست رفتار کنه،نمیتونه؟جایی تو زندگی من نداره حالا هر وی نمیخواد باشه

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیز کوچیکی نیست درک کنید این هم توهین به شعور کسیه که ناموس خودته هم کوچیک کردن عمدی طرفه اگه ای ...

من گفتم مظلوم باشه؟

من بحثم چیز دیگه اس هست که برمیگرده به روحیه آدم وقتی روحیه قوی داشته باشی از رفتار یک بی شخصیت ناراحت نمیشی حالا بیاد هزار بار تکرار کنه میفهمی از شعور کمشه

نگفتم رفتارش زشت نبوده دارم میگم در حدی ارزش نداره که ناراحت بشه ارزش ناراحتی رو نداره 

باهاشون که زندگی نمیکنید؟ اگه نه که عالیه راحت میتونی روابطتون کمرنگ کنی حتی به قیمت این که به بهونه ...

من میخام جوری رفتار کنم که جرعت نکنن این جوری باهام برخورد کنن خونه ام که خداروشکر جداست رفتو آمدمم فقط در حد ۲ هفته یه بار که باید مادر شوهرم زنگ بزنه اونم چی زنگ میزنه به شوهرم میگه بیایین

من گفتم مظلوم باشه؟من بحثم چیز دیگه اس هست که برمیگرده به روحیه آدم وقتی روحیه قوی داشته باشی از رفت ...

من روحیمو قوی کنم که هرکی به خودش جرئت توهین کردن بهمو بده؟ 

من ترجیح میدم ضعیف باشم تا این که به دست خودم ، خودمو بی ارزش کنم

من میخام جوری رفتار کنم که جرعت نکنن این جوری باهام برخورد کنن خونه ام که خداروشکر جداست رفتو آمدمم ...

این دیگه بستگی به همسرت داره اسی 

اون اگه نخواد بره خونه ی پدرش میتونه هر جور بهونه جور کنه 

آسمون ریسمون ببافه 

اما میل داره که بلند میشه میره اونجا 

وگرنه 2 هفته یه بارتون ماهی یه بار بود

فداتم فدات سعی میکنم قوی باشم

خدا نکنه عزیزدلم هم قوی باش هم اجاره بی احترامی رو نده اگر میبینی بی حرمتی بهت میکنه به جای خودخوری ازش فاصله بگیر اگر نمیتونی فاصله بگیری به همسرت رک و مستقیم بگو علت رفتار پدرت چیه آیا مشکلی با من داره ؟ من تحمل این رفتار رو ندارم و تا الان به خاطر تو بهش چیزی نگفتم لطفا بهش بگو رفتارش رو اصطلاح کنه وگرنه من هم رویه دیگه رو پیش میگیرم

من روحیمو قوی کنم که هرکی به خودش جرئت توهین کردن بهمو بده؟ من ترجیح میدم ضعیف باشم تا این که به دست ...

خب چیکار کنم راستش تصمیم گرفتم باهاش گرم نگیرم دیگه هیچوقت نمیدونم واقعا چطور رفتار کنم که به خودش اجازه این کارارو نده ولی جالبه که باهمه همینه مادرشوهرمو هم اذیت می‌کنه ولی من عروسم حق نداره به مادر شوهرم گفتم فقط بهم گفت آره کارش زشت بوده ولی تو دلش چیزی نیست

یکم ناپخته ای عزیزم.البته تجربه ایه که من خودم کسب کردم.گرچه بهت گفته بودن تو نمی خواد چیزی بیاری.اما تو باید این حرفشونو تعارف ایرانی در نظر می گرفتی و غذایی ساندویچی چیزی درست می کردی.اونا مجرد بودن و شاید چشمشون به شما بود که خانوم خونه ای