2777
2789
عنوان

اگر ازدواج میکنید هرروز خونه باباتون چخبرههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 10388 بازدید | 331 پست
چرا مامان باباها اینطورینننن

چی بگم اصلا عجیب بود کاراش دامادمون اون کارا رو می‌کرد من بهش گفتم با اینکه بچه بودم فکر کن رفت به خواهرم گفت عوض اینکه با سیاست دورشون کنه رفت گذاشت کف دست خواهرم خواهرم اومد با من دعوا شوهر روانیش هم به کاراش ادامه می‌داد تا من عروسی کردم از شرش خلاص شدم خیلی عوضی بود شوهرش مادرم که...

به محض اینکه رفت بزنگ بهش بگو فردا می‌خوام بیام خونه تون،هر موقع خونش بود یرو،بژن به پرو بازی یکی دو ...

ن اینطوری نیست که بدش بیاد بریم 

بریمم باز میاد فرقی نداره

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کار بابام مرتبط با بازنشسته هاست، هر روز میان گلگی ک تو این خرجای گرون دخترمون هر روزخونه ی ماست ...

اینجور آدما فکر میکنن خیلی زرنگن و دارن واسه شوهر پول جمع می‌کنن. 

همکار بابام همیشه خونه پدر زنش میخوره و می‌خوابه و به ریششون می‌خنده و میگه همه درآمدمون رو پس انداز می‌کنيم 

واقعا واسه اینجور دخترا متاسفم 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره

اسی یه کاری بکن

هرموقع اومدن بگو کلید خونه اتو بده من برم خونه اتون درس بخونم بگو اینجا که آرامش ندارم برم خونه شما که ساکته درس بخونم ،  یه چند بار که بری خودش دست و پاشو جمع میکنه میشینه تو خونه اش 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
من مادرم یه شهر دیگه ویلا داره همش اونجاست به تنها چیزی که فکر نمیکنه تنهایی منه 😂

بیا خونه ما

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

چی بگم اصلا عجیب بود کاراش دامادمون اون کارا رو می‌کرد من بهش گفتم با اینکه بچه بودم فکر کن رفت به خ ...

الهی عزیزم🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی یه کاری بکنهرموقع اومدن بگو کلید خونه اتو بده من برم خونه اتون درس بخونم بگو اینجا که آرامش ندار ...

😂😂اره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا صبرت بده 

مامان بابای من چی بگن که عروس هر روز عصر پا میشه میره خونشون ، شام هم میمونه 

من نهایت هفته ای دوبار برم ، اونم به اصرار مادرم 

وگرنه که بچه هامون باهم نمیسازن ، همون دو شب هم عذاب الهیه برام 

داداشمم نمیکنه یه شب برا من و بچم بذاره 😐

خدا لعنتش کنه

ب خاهرت میگی خدا لعنتت کنه؟؟؟

اونم جز خونه پدرمادرش جایی نداره ک

تو لطف کن شوهر کردی خونتون راهش نده ولی الان جایی ک تو هستی خونه پدرومادر اونم هس

یه روز نوبت ما هم میشه... صبور باش...