2777
2789
عنوان

اگر ازدواج میکنید هرروز خونه باباتون چخبرههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 11157 بازدید | 348 پست
باز میاد🫠من واقعا گاهی علنا چشم و رو میکنم باز میاد تهش ۲ روز قهر کنه

پس دیگه تو روی خواهرت باید بگی که جمع کنه خودشو ، حالا اگه بچه نداشت ی چیزی هر روز بیاد و بره ولی وقتی بچه داره دیگه آدم اعصابش نمیکشه با بچه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑😐بعد من عاشق این بودم خواهران بیان بمپنن

مطمعنم هرروز میومدن سیر میشدی چون ندیدی خوشت میاد

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

چه استدلالی🤦🤦

آدم ازدواج میکنه مستقل بشه نه که بره دو تا دیگه هم با خودش بیاره خونه پدر

بعضیا تا سالها بعد ازدواج نافشون از مادر جدا نشده

مادر و پدر رو نوکر و کلفت میدونن

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
سه تا

اها فکر کردم فقط پدر و مادر هستن تو خونه 

ممکنه خواهر و برادرای مجرد تو این رفت وامد های زیاد ناراحت بشن خسته بشن 

چون دوست منم خواهرش ازدواج کرده ۲۴ساعته خونه پدرش میره دیگه دوستم خسته شده از دست بچه های خواهرش 

من خودم باشم مشکلی ندارم خوشحالم میشم برادر و خواهرم هعی ببینم

من هفته ی یبار میرم شما رو درک میکنم منم بچه آخر بودم از این سختی‌ها کشیدم اما وقتی متاهل شدم و بچه دار دیدم چقدر من بد بودم کاش اصلا هر روز یک ساعت بچه هاشونو می‌گرفتم برن بگردن بااینکه هر روز خونمون بودنا

اشکالش چیه؟

خب میشه بگی کسی که ازدواج کرده چرا نباید سر خونه و زندگی خودش باشه؟!

اصلا تشکیل خانواده جدید رو برام معنی کن.

کسی که شوهر داره در حد سر زدن میره خونه پدر و مادر نه اینکه همونجا زندگی کنه و شب برا خواب بره خونه خودش.

.
منکه اگر بچه هام ازدواج کنن دوست دارم هر روز با بچه هاشون بیان

عزیزم اون واسه وقتیه ی بچه دیگ نباشه درس بخونه یا سالای مهم زندگیش باشه

بخدا من رفتم خوابگاه یا شوهر کردم هرروز بیاد بمن ربطی نداره

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

شما بچع مجرد دارین؟هرروز میری؟مطمعنم هرروز بری سیر میشن ازت

من هر روز نمیرم 

چون دورم کمی

ولی خواهر برادرام همش اونجان

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

ما هم نوه هامون همش خونه بابامنخونه بابا بزرگهاشون نرن کجا برن

احتمالا از اونایی که هر روز بچه هات خونه بابا هستن و مزاحم بقیه اعصای خانواده که بند۶ خداها روشون نمیشه بگن حد اقل هفته ای یک بار بیا

مگه هر کی ازدواج کرد دیگه حقی از خونه ی پدرش نداره😐😐

حق داره

اما از حد گذروندن اشتباهه

باید شرایط مالی خونواده و اعصاب بقیه اعضای خونواده رو در نظر بگیره 

درست نیست هر روز با سه تا بچه شلوغ بیاد خونه پدرش

و آسایش خواهرش رو مختل کنه 

من چندتا برادرزاده و خواهرزاده دارم میان خیلی هم خوشحال میشم ولی خدایی درک و شعور دارن از هرلحاظ مراعات میکنن

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)