2777
2789
عنوان

واقعا ناراحت شدم جدی

59 بازدید | 7 پست

خب قضیه از این قراره که ما داشتیم بازی میکردیم بعد من گفتم به قیافه و اخلاق و ... من نمره بده

بعد من خیلی اعتماد بنفسم کمه خیلی

بعد سر نمره به قیافه دو دل بودم که بفرستم واسش یا نه چون میدونستم کم بده ناراحت میشم خیلی

بالاخره فرستادم و کاش نمیفرستادم

الان شاید بعضیا بگن بچگونس رفتارم یا جنبه شنیدن یه حرفو ندارم

بعد اون اومد به قیافم ۷ داد

ولی خب بالاخره سال هاست باهم دوستیم اون حداقل اصلا بگیم من قیافم داغونه خیلی ولی نباید کامل میداد؟

اما خب من دلم نیومد بهش کم بدم چون خوشگله اونطوری که بگیم خیلی خیلی پرفکت نه از نظر من البته اما حتی اگه نبود هم کامل میدادم 

حتی وقتایی که برادر خودشم گفته بهش زشت پیش من منازل طرفداری کردم دلی اگه همچین چیزی واسه من شده طرفداری اونو ندیدم

حالا منه احمقو باش کلی دوسش داشتم هر تولدش کلی تدارک میدیدم کلی چیز وقتی میخواستم بخرم دوتا برمی‌داشتم

اینو گزاشتم که ببنید به کیا باید ارزش بدین و به کیا نه

هیچوقت واسه هیچکس صدتونو نزارید من گزاشتم واسش ولی وقتی نوبت اون شد نتونست صدشو بزاره

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 

دوستت؟

هیچوقت بخاطر کسی این کارو نکن ولی باهمه خوب باش

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این یه بازی بود اینطوری کرد ولی ببین تو واقعیت یه همچین چیزی پیش بیاد چی میکنه

الان خیلیا میان میگم من فلان و .... ام ولی خب من ناراحت شدم

امیدوارم هیچکدومتون تجربه نکنین

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 

دوستت؟هیچوقت بخاطر کسی این کارو نکن ولی باهمه خوب باش

واسه همینم ناراحتم

حیف 

واسه همینم ناراحتمحیف

فدای سرت از این اتفاق درس بگیر دیگه در مورد هیچکس تکرارش نکن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋