2777
2789

یه مدت بود یه پسره سر طلافروشی کار می‌کرد ما زیاد میرفتیم واسه خرید اونجا بعد این هی اروم زیر لب حوری من بشنوم واسم شعر میخوند بهم اشاره میکرد و مدام زل میزد ینی تابلو بود خیلی نگاه می‌کرد دوسال بود این قضیه ولی من اصن حتی نگاهشم نمیکردم تا اینکه شنیدم ازدواج کرده حالا چن روز پیش تو خیابون دیدم یکی گونشو کرده به ما داره راه میره جوری که من نبینمش دیدم اینه مطمئنم از عمد اینکارو کرد چرااا؟؟

ازدواج کرده درست ولی خب این بعنی چی🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم کار درستی کرده ، وقتی ازدواج کرده نباید یاد عشق قدیمی کنه

میدونم کارش درسته اخه از طرف من هیچ چراغ سبزی نبوده حتی نگاهم نمیکردم واسه همین بدام عجیب بود

اره کارش خوب بوده من فک کردم شاید متنفره یا چی اینجوری کرد

عزیزم اینا روزانه با صدتا دختر مث تو برخورد دارن اقتضای کارشون اینه اصن، این نگاها رم واس همه دارن جدی نگیر، هیچی نداشته بهت