2777
2789

تو کلاس اکثر اوقات ساکتم و نمیدونم چی بگم و از کجا شروع به حرف زدن کنم

تو جمع ها نمیرم خجالتی بودنم باعث شده از اینکه بقیه الان چه فکری راجع به من میکنن میترسم

باهر کی که کم‌کم میخوام رابطه دوستی بر قرار کنم نمیدونم باید چیکار کنم و می‌بینم بعد یه مدت دیکه سرد باهام رفتار میکنه😓 

یه بار به ترسم غلبه کردم و رفتم تو یه جمع ولی نمیدونستم چی بگم به یه دیقه نرسید یکی بهم گفت میشه بری من با تو نمیتونم راحت حرفمو بزنم😭

نمیدونم تقصیر منه که مردم ازم جبهه میگیرن یانه 

ولی وقتی هم که میخوام باهاشون صحبت کنم زیاد بهم توجه نمیکنن سرد جوابمو میدن

درکت میکنم🫂 ولی دلم می‌خواد از همین الان روش کار کنی من الان اوایل دهه بیستم و از اینکه از چالش‌ها فرار کردم و به خودم اجازه رشد و تغییر ندادم ناراحتم🙂

اون قسمتی هم که اون آدم باهات اونطوری برخورد کرده تقصیر تو نیست رفتارش درست نبود اصلا، میتونست مؤدب تر باشه

درکت میکنم🫂 ولی دلم می‌خواد از همین الان روش کار کنی من الان اوایل دهه بیستم و از اینکه از چالش‌ها ...

ولی همه چی رو به خودم میگیرم هرکی بهم توهین میکنه فکر میکنم من کار اشتباهی انجام دادم و خودمو اذیت میکنم به جای اینکه از خودم دفاع کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم🫂 ولی دلم می‌خواد از همین الان روش کار کنی من الان اوایل دهه بیستم و از اینکه از چالش‌ها ...

چجوری روش کار کنم؟ عزت نفسم ضعیفه خودمو دوست ندارم حس میکنم اول اونو باید درست کنم تا دوست پیدا کردن

چجوری روش کار کنم؟ عزت نفسم ضعیفه خودمو دوست ندارم حس میکنم اول اونو باید درست کنم تا دوست پیدا کردن

خودمم نمیدونم 🥲 منم همینم دقیقا 

خودمو از همه پایین تر میدونستم از همه نظر حتی تا مرز خودکشی رفتم حتی بقیه هم باهام خوب باشن اینطوری ام که چرا وقتشو برا من هدر میده🙂 از همه دور میمونم برای همین

چون گفتگوی ذهنمون راجب خودمون بشدت منفیه

ولی یچیزی که شاید مسخره باشه و بهم کمک کرد یکوچولو ذهنیتم مثبت تر بشه تکرار جملات مثبت راجب خودم بود(: هر ضعفی فکر میکنی داری مثبتشو میگی جای اینکه جلوی آینه بگی چقدر زشتم میگی چرا انقد خوشگلم بینیم متناسبه چشمام قشنگه و... که مرور باور میکنی همینو و نوشتن شکرگزاری برای چیزایی که داریم اما انقدر عادی شده برامون متوجه نیستیم مثل راه رفتن دوییدن دیدن راحت غذا خوردن اکسیژن و...   فقط برای اینکه ذهنت یاد بگیره یکم مهربون تر باشه بات 

مثلا من زشتم😂 خب؟ از بچگی همین فکرو میکردم تا الان و اینو باور دارم درحالیکه بعد ده سال حسرت اونموقع رو میخورم که چقدر پوستم صاف بود و چهره معمولی قشنگی داشتم اما حس زشتی زیاد! میفهمم واقعا زشت نبودم.. الان هم همینه 

بعلاوه اینکه اگه تراپی میتونی بری برو پیش یه تراپیست حرفه ای حتی شده چند جلسه 

خودمم نمیدونم 🥲 منم همینم دقیقا خودمو از همه پایین تر میدونستم از همه نظر حتی تا مرز خودکشی رفتم حت ...

چقدر شبیه همیم هر روز که میام خونه کارم گریه اس😭😖😭 تو مدرسه و کلاس زبان و کلا بیرون از خونه  به زور خودمو کنترل میکنم که‌ گریم نگیره .ظهر که میام خونه به جای استراحت از فکر زیاد خوابم نمی بره ذهنم همش منفی بافی میکنه باعث میشه از خودم بدم بیاد .من از قیافم خیلی راضیم دوقتی تو آینه نگاه میکنم میبینم که از خیلیا خوشگل ترم ولی چه فایده به خودم میگم کاش این مشکلات نداشتم

خیلی دارم سعی میکنم خودمو دوست داشته باشم ولی وقتی بقیه رو میبینم حس میکنم مشکل از منه. نمیتونم برم تو جمع بقیه یه جوری بهم نگاه میکنن و رفتار میکنن که انگار غریبه ام به خاطر همین اصلا شهامتش رو ندارم همش فکر میکنم که الان راجع بهم چی فکر کنم تو ذهنشون و اگه بهم گفتن برو چی دیگه هیچکسو ندارم پس باید تنهایی بیشتر رو تحمل کنم اگه اینو بهم بگن

دارم دیوونه میشم دیگه😩😞