نوه خاله شوهرم اسمش آرکانه منم ده سال پیش اسم پسرمو از وقتی ک مجرد بودم انتخاب کرده بودم آیهان حالا ده ماه پیش اسم پسرمو آیهان گذاشتم این دختر خاله همسرم که اسم برادرزاده ۵ سالش آرکانه هرجا میبینه منو نیش میزنه ک چرا شبیه اسم آرکان اسم گذاشتین عین همه آدم قاطی میکنه فلان و بیسار البته اینم بگم درسته هم آوا هستن ولی معنیشون زمین تا آسمون متفاوته این مار صفت زهرا خانوم از وقتی بچم بدنیا اومده خار شده رفته تو چشمم هرجا مارو میبینه بهم تیکه میندازه ولی شوهرمو هروقت میبینه باهاش خوبه احساس میکنم یجورایی میخواسته زن همسر من بشه اخه همیشه خودشو میچسبونه به مادرشوهرم و مادرشوهرم موهاشو اینارو میبافه زن گنده متولد ۶۸ یه دخترم داره ۶ سال ازم بزرگتره نمیدونم مشکلش دقیقا با من چیه یکبار نشده باهام توب باشه هرچی بهش احترام میزارم هار میشه حتی موقع دست دادن باهام دستشو میکشه اونور روشو برمیگردونه با اینکه خودمم نمیدونم چه بدی در حقشون کردم جز احترام🤷♀️
عزیزم وقتی جواب احترام و محبت رو با بی احترامی میده شما هم رفتارت رو عوض کن. دخترخاله همسر دیگه کدوم خریه آدم بخواد هی احترام بذاره هی بی احترامی ببینه.
دفعه دیگه بگو اسم هر چی دلم بخواد میذارم من دوست داستم اسم پسرم با معنا باشه اینو گذاستم
تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه