2777
2789
عنوان

از دست این فامیل شوهر عقدهدای

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی جواب احترام و محبت رو با بی احترامی میده شما هم رفتارت رو عوض کن. دخترخاله همسر دیگه کدوم ...

دقیقا دگ مثل خودش رفتار میکنم باهاش

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

چرا اینطورین حالا که گفتی یادم افتاد اسم پسرمو که گذاشتم دوتا خاله های شوهرم اسم نوه شونو مثل اسم پسرم گذاشتن واقعا اصلا برام مهم نیست الان که تاپیکتو دیدم یادم افتاد مادرشوهرم با خنده تعریف میکرد 

🤣🤣🤣

والا چه ربطی دارع .

من اسم دخترمو اسمی گذاشتم که برا دختر پسر عموش هست مادر شوهرم بهشون گفته بود ناراحت نشید فلان گفته بودن چه ربطی داره اسمه دیگه  فقط مختص ما نیس،که اون اسم

من بودم اصلا محل نمی دادم بهش نه دست می دادم نه سلام می کردم بعدم چه ربطی داره دوتا اسم کاملا متفاوت ...

بخدا روم نشده تا الان جوابش بدم تا خفه شه

بعضی الکی این مدلی انددفعه دیگه بگو اسم هر چی دلم بخواد میذارم من دوست داستم اسم پسرم با معنا باشه ا ...

نمیدونم چرا هیچوقت لال نمیشه

حسودی بیخیال باش روش حساس نشو اونجوری همسرت و خانواده اش هم می‌فهمن خودت اذیت میشی بگو من به تنها چی ...

خاک تو اون سر عقده‌ ایش کنم