2777
2789
عنوان

پنج شنبه شب مهمونی دعوتیم خونه یکی از همکارا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 21 پست
شمام کنار همسرت بشین و بچسب بهش،زیاد محل اون خانوم نده

نمیشه که میزبان اونان، خیلی از همکارا همسرم هستن حس آشنایی ندارم با یه عده خوبم ولی پنج شنبه اونا نیستن از این دست همکاراش  بدم میاد 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

برو سر درست نکن همیشه کنار شوهرت باش برو شاید خوب بود

ن نمیرم فقط نمیدونم چطور شوهرمو راضی کنم

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای پس نروما یه تجربه این مدلی داشتیم خانمه خیلی خودشو می‌گرفت درصورتیکه شوهر من فقط همکارشو میش ...

آره منم دقیقا حس خوبی ندارم بهشون خیلی سنشون از ما بیشتره شوهرش شغلش از شوهر من بهتره سابقه کاریش بهتره وضعشون خیلی بهتره اصالتا مال همین شیرازن کلی اقوام اینجا دارن من چند بار دیدم خودشو میگیره بخاطر همین خوشم نمیاد برم خونشون 

اذیت میشم

البته بخدا برا من اوضاع مالی اونقدرا اصلا مهم نیست اصلا به این چیزا فکر نمی‌کنم ولی خب چون حس میکنم خودشو میگیره خوشم نمیاد برم