2777
2789
حتی محیط و چیزایی که رومون تاثیر می‌ذاره و اکتسابی هست هم دست خودمون نیست

دقیقا

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چون یه کوان مثبته

بنظر من تاوقتی که سلیقه ایه نمیتونیم ویژگی مثبت درنظرش بگیریم

کوتاه و بلند دوتاش خوبن

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

بنظر من تاوقتی که سلیقه ایه نمیتونیم ویژگی مثبت درنظرش بگیریمکوتاه و بلند دوتاش خوبن

اره منم نظرم همینه ولی هروقت گفتم اینجا از ۴ جهت حمله شده بهم 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

دوست داشتم ۱۷۵ باشم

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

میانگین قد مردها تو دنیا 175 عه در بلندترین کشور دنیا یعنی هلند 183عه

میانگین تو ایرانم 172_173  

پس اگه یه پسر قدش بالای 173 باشه از میانگین قدی ایران بلندتره

و اگه بالای ۱۷۵ باشه یعنی از میانگین جهانی بلندتره 

این رو بخونید 

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

ولی یه چیزی بگم نمیخوام بچه های سایت رو قضاوت کنم ولی خب بیشتر اوقات توی مجازی پیش میاد که قدشون رو ...

آخه هر قد بلندی که خوب نیست

من خود 155 سانتی با وزن 53 کیلو رو 

به فلانیه 170 سانتی با وزن 90 کیلو ترجیح میدم

عمیقا دلم میخواست قدم بلند بود ..

ولی حیف که مامان و بابام جفتشون قد کوتاهن و منم کوتاه شدم

اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونه‌ی بزرگه که هیچ‌وقت آروم نمی‌شینه ..بعضی وقت‌ ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمین‌های جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت‌ ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موج‌ها روی سنگ‌ها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگی‌هامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر می‌کنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصه‌ی زندگی‌مون رو با زیباترین رنگ‌ها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونه‌ی بزرگ، معنا می‌دیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻

آخه هر قد بلندی که خوب نیستمن خود 155 سانتی با وزن 53 کیلو رو به فلانیه 170 سانتی با وزن 90 کیلو ترج ...

آره خب تناسب هم مهمه 

اره منم نظرم همینه ولی هروقت گفتم اینجا از ۴ جهت حمله شده بهم

به حرفاشون توجه نکن 

اینجا همه باتوجه به تربیت خانوادگیشون حرف میزنن

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر