2777
2789
عنوان

خواهرم یه سایکوپات تمام عیاره

175 بازدید | 10 پست

اون خیلی خودشیفته ست ضداجتماعیه خیلییی البته ظاهر بسیار زیبایی هم داره هیچکسو نگاه نمیکنه در حد خودش نمیدونه فقط میگه پسرهای کره ای ژاپنی خوشم میادمجرد ۲۵ سالشه بنظرم با این وضعیت تا ابد مجرد بمونه و بدتر از اینکه اصلا با مادر پدرمم صمیمی نیست به زور اصرار بهش غذا میدیم بخوره چون غذایی میخواد بخوره میگه باید با پول خودم باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شغلش چیه؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

عزیزم دل که غش کرد برای کسی درست میشهادمشو پیدا نکرده

نه اصلااا اینقدر ایرانی هارو فحش میده بدش میاد تو بگو دکتر اصلااا خوشش نمیاد فقط کره ای ها فالو میکنه بشدت از چهره های ایرانی متنفره 

برگرفته از سریال کره ای جینی آرزو کن😁😅

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤