2777
2789
عنوان

اوای باران😐😐😐😐

112 بازدید | 14 پست

چرا مرتصی که دوست صمیمی طاها بدبخت بود یا اون مرضیه نرفتن اینهمه سال که تو زندان بود بهش سر بزنن؟؟یا حتی فرید؟اون که میدونست داییش زندانه

بعد خود طاها وقتی برگشت نگفت چرا بیتا که مثلا باران بود ۲۰ سال بهش سر نزد؟😐😐😐😐

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میگه و گلایه میکنه

من ی سوال عجیب تر دارم

زهرا زنش ، اصن چرا با این همه ثروت شوهرش ، باز کار میکرد و مهماندار بود😐😂

خب زن حسابی میموندی از نوزادت مراقبت میکردی.

از این فیلم خوشم نمیاد .

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

اره میگه و گلایه میکنهمن ی سوال عجیب تر دارمزهرا زنش ، اصن چرا با این همه ثروت شوهرش ، باز کار میکرد ...

خب بعد اونا جواشون چی بود؟

😂😂

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

اره میگه و گلایه میکنهمن ی سوال عجیب تر دارمزهرا زنش ، اصن چرا با این همه ثروت شوهرش ، باز کار میکرد ...

این که دلیل منطقی نیست،،بعضیا کلا هر چقدرم ثروت داشته باشن دوست ندارن بشینن گوشه خونه دوست دارن کار کنن و فعال باشن

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

اتفاقا طاها میگه چرا بارانو همین ۲،۳ سال پیش نیاوردین من ببینمش بعد زیور اینا هم بهانه های بنی اسرائیلی میارن

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

این که دلیل منطقی نیست،،بعضیا کلا هر چقدرم ثروت داشته باشن دوست ندارن بشینن گوشه خونه دوست دارن کار ...

مسخرس

خب حداقل میموند بچشو بزرگ میکرد بعد میرفت

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

حتما اون سالا ترکیه رفتن خیلی کار سختی بوده 😂😂البته چون نسبتی نداشتن نمیشد ببیننش

😂😂