2777
2789
عنوان

به خواهش از خواهرای متاهل

383 بازدید | 30 پست

سلام به همه گی خواهرای متاهلی که میرید خونه باباتون و خواهر مجرد دارید .و زود زود میرید ..لطفاً پاشید شماهم تو کارها کمک کنید و همه چیزو نندازین گردن خواهر مجردتون ..با اونایی هستم که اینکارو میکنند ..

ویپاد دعوت۷۵ تومن 

CP7422

زیپاد بانک انلاین کودک و نوجوان 

کدمعرف

43086925

بلوبانک

هردعوت ۶۰

کدمعرف

NRIGMA

طلاین ۷ سوت هدیه دوطرفه

کدمعرف

AQGDQEE

میلی گلد ۵ سوت هدیه دوطرفه

کدمعرف 

milli-wzap6

او ام پی فینکس ۶۰ تومان هدیه دوطرفه 

TJAH7OEOK

اسنپ قسمت سرمایه گذاری ۳ سوت هدیه دوطرفه

hJMhWkNkP

برنامه صراف ۵۰ هزارتومان هدیه به شما ۲۰ تومان من

کدمعرف 

eqx2e

هرکدوم ندارید کد منو بزنید ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه خواهر ندارم ولی بجاش یدونه زنداداش دارم . وقتی میریم خونه مامانم من حتی نمیزارم اون ظرف بشوره میگم حالا ی روز که من نبودم تو ظرف بشور .. ولی اون غذارو درست میکنه

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

نه نمی خوام😂😂😂😂

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

😂😂درد همه مجردای خونه همینه 

من شهردیگم ولی وقتی میرم چندروز میمونم روزاول که بلند نمیشم ازجام به خواهرم میگم من مهمونم ولی ازروز دوم آشپزی وخیلی کارهارو خودم میکنم

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
منکه خواهر ندارم ولی بجاش یدونه زنداداش دارم . وقتی میریم خونه مامانم من حتی نمیزارم اون ظرف بشوره م ...

کاره خوبی می‌کنی ..همه جا همه باید به اندازه خودشون کار کنن .گناهه همه رو بندازیم گردن یه نفر .ای ول به شما♥️♥️

😂😂درد همه مجردای خونه همینه من شهردیگم ولی وقتی میرم چندروز میمونم روزاول که بلند نمیشم ازجام به خ ...

آفرین به شما ..واقعا کار خوبی میکنید اونم گناه داره .همه باید سهم خودشونو انجام بدن ♥️♥️

کاره خوبی می‌کنی ..همه جا همه باید به اندازه خودشون کار کنن .گناهه همه رو بندازیم گردن یه نفر .ای ول ...

البته الانکه باردارم اون نمیزاره کار کنم .. و اینکه من از ی شهر دیگه میرم اونجا ولی خودمو مهمون نمیدونم و کمک میکنم .. فداتشم ❤️

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

البته الانکه باردارم اون نمیزاره کار کنم .. و اینکه من از ی شهر دیگه میرم اونجا ولی خودمو مهمون نمید ...

انشالله به سلامتی فارغ شین عزیزم ..والا شما گلی خانومی.از راه دورم میری بازم آنقدر کمک می‌کنی ..خواهرای من یه پاشون همیشه خونه ماس با بچه هاشون ولی زورشون میاد برا خودشون یه  چایی بیارن باید همه چیو من انجام بدم😑😒💔

از خواهرت بخواه کار انجام بده وقتی انقدر بی‌خیاله و بی‌تفاوت که کمک نمی‌کنه و وظیفه شما می‌دونه که همه کارا رو انجام بدی پس با احترام و قاطعیت ازش بخوای تو کارهای خونه کمک کنه اینکه شوهر کرده لزوماً مهمون محسوب نمی‌شه پس باید پاشه و پا به پای شما کار کنه