2777
2789
عنوان

شب فرمالیتم

130 بازدید | 16 پست

اعصابم خورده از دست شوهرم،برام جشن عروسی نگرفته 

ولی رفت تدارک فرمالیته و عکسبرداری لباس عروس رو گرفت. فردا قراره بریم باغ عمارت برای عکسبرداری و شب قراره دو نفر از دوستاشو دعوت کنه برای شام توی رستوران. پدر و مادر خودش که باهاش قهرن. من خیلی دوست داشتم که مامانمم حضور داشته باشه با خواهر برادرام. اما شوهرم با اونام خصومت داره میگه نه،برادر زنم کمکی توی جشن فرمالیته نکرده و دست تنهام نمی‌خوام باشن 

میگه تو باغ عمارتم فقط عروس و داماد رو راه میدن. خیلی دوست داشتم که مادرمو خواهر و برادرم باشن ولی لج کرده و میگه نه. نمی‌دونم منم باهاش لج کنم بگم پس منم حالا که اونا نمیان فردا نیام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا عروسی کگرفتی یا نه؟اگه نه نرو تو مهمترین لحظاتت باید پدر مادر وبرادر باشن .از الان پسشون بزنی . ...

نه کلا برام عروسی نگرفته،زیره سقف اومدیم الان میگه فرمالیته بگیرم به جای عروسی

اصلا عروسی کگرفتی یا نه؟اگه نه نرو تو مهمترین لحظاتت باید پدر مادر وبرادر باشن .از الان پسشون بزنی . ...

مادرم خیلی از دستم عصبانیه میگه ما رو پس زدی و به اون فروختی. مگه میشه توی باغ عمارت برای عکسبرداری پدر مادر و خواهر برادر راه ندن؟

نه کلا برام عروسی نگرفته،زیره سقف اومدیم الان میگه فرمالیته بگیرم به جای عروسی

پس باید پدر ومادر وبرادرت باشن .چون اون با هانوادش قهره دلیل نمیشه خانواده تو هم نباشن.از اولشم نباید قبول میکردی بدون عروسی بیای خونت

مادرم خیلی از دستم عصبانیه میگه ما رو پس زدی و به اون فروختی. مگه میشه توی باغ عمارت برای عکسبرداری ...

راست میگه .تو رو یشوهرت وایستا .اگه الان سر خم کنی یه وقت میبینی .هیچکی دورت نیست ومطیع این عن اقا شدی.خدای نکرده دیگه سوارت میشه.

محکم وقاطع بگو خانواده منم میان .اگه بزارن میان تو نزارن همون جا میمونن.ببین عکس العملش رو