2777
2789
عنوان

درحال حاضر چی حالتونو خوب میکنه فقط پولو نگین

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 30 پست
خواهرم خوشبخت شه

چه خواهر خوبی 🥺❤️

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر ... گور پدر این زندگی ، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد ...تاوان بدن یا ندن چه فرقی به حال ما میکنه ؟ ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشه ما تو رو ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما رو دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما رو تو این زندگی نکبت بار میون این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمیشه ، تموم شد...یا رب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خونه بزرگ و یه ماشین 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

[QUOTE=399059127]۴ ساعته[/QUO۴ ساعت که چیزی نیست اراده کنی ۴ ساعت دیگه پیششونی، اونکه اون سر دنیاست والان ۱۰ ساله خانوادشو از نزدیکه ندیده چی؟ کم لوس بازی دربیار، بعدشم خودت خواستی دیگه

22 سالمه . میخوام پزشکی یا دندان یا دارو قبول بشم ..ولی مردودی امسال باعث شده حالم حسابی خراب باشه و ...

اووو فک کردم بالای سی هستی اومدم بهت انگیزه بدم  بشین بخون انشالله امسال بری دانشگاه اکثرا هم سن و سالت هستن بیشتر بگذره سرکلاسا اذیت میشی

اووو فک کردم بالای سی هستی اومدم بهت انگیزه بدم بشین بخون انشالله امسال بری دانشگاه اکثرا هم سن و س ...

بله خود خواهرم که رفته بود دانشکده پزشکی سنین 40 هم داشتن . میدونم موفقیت در گرو سن نیست . ولی خوب این داستان حرف بقیه و استرس خودم دردناکه برام .ممنونم

بله خود خواهرم که رفته بود دانشکده پزشکی سنین 40 هم داشتن . میدونم موفقیت در گرو سن نیست . ولی خوب ا ...

نذاررهر سن بگذره تو هر رشته ای بری با ۷ سال تایم گذاشتن میتونی دکترا داشته باشی وحرفی برا گفتن نزار هم سن‌من بشی و ی لیسانس پیزورینداشته باشی افسرده بشی و هم سنات درحال پول دراوردن وتو ن درسی ن مهارتی و ادمم تا ی سنی میتونه با خانواده زندگی کنه

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

نذاررهر سن بگذره تو هر رشته ای بری با ۷ سال تایم گذاشتن میتونی دکترا داشته باشی وحرفی برا گفتن نزار ...

میفهمم حرفتون رو ولی خوب من خودم دانشجو دام پزشکی بودم و انصراف دادم . چون هدفم رشته هایی مثل پزشکی هستش اینطور زمان میگذره. من خودم مدرک تی تی سی و تافلم رو که گرفتم خیلی ها گفتن برو رشته زبان انگلیسی برو کار کن بعد عشق  و حال و پولداری ولی من واقعا دلم نیومد. رشته های تجربی پول درار نیستن ولی نمیتونم از علم قشنگ پشتش بگذرم . حرف شما درسته باید زمان رو غنیمت شمرد ولی خوب یک هدفی دارم و اون هدف هدف سختی هستش...فقط دعا میکنم بتونم از پسش بر بیام شمام برام دعا کنید

میفهمم حرفتون رو ولی خوب من خودم دانشجو دام پزشکی بودم و انصراف دادم . چون هدفم رشته هایی مثل پزشکی ...

انشالله .مدرک ttcرو خودم دارم کی گفته میتونی باش پول دراری اون هزینه کرایتم نمیشع

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

انشالله .مدرک ttcرو خودم دارم کی گفته میتونی باش پول دراری اون هزینه کرایتم نمیشع

خوب شما تدریس بکنی و فول تایم زمان بزاری درامدت میتونه زیاد باشه . اگرم کم زمان بزاری خوب بدون شک بله هزینه کرایه نمیشه . به انصاف اموزشگاه هم بستگی داره

خوب شما تدریس بکنی و فول تایم زمان بزاری درامدت میتونه زیاد باشه . اگرم کم زمان بزاری خوب بدون شک بل ...

ول کن اونو.دبیرای کنکورت ومنابعت چیا بود