2777
2789

این روستایی که میگم مثل شهرکه خونه های باکلاس نما رومی درمانگاه خانه بهداشت تولیدی سوپرمارکت همه چی داره کوچه ها همش آسفالته و تا شهر ۲کیلومتر فاصله داره خیلی دوس دارم یه خونه ویلایی بگیرم برم توش مرغ خروس نگهدارم دوس دارم یه گوسفندم بگیرم خودم امپولاشو بزنم که باردار شه خودم نگهداری کنم زایمانشو خودم بگیرم تو حیاطم بشینم شیرشو بدوشم ماست بزنم کره بگیرم دوغ بگیرم دخترم بره تخم مرغارو جمع کنه سبزی بکاریم تازه میتونم سبزی هارو بچینم سرخ کنم بفروشم یعنی از تمام محصولاتی که برای خودم درست میکنم کسب درامدم کنم برای رفت و امد به شهرم که مشکلی نیست ماشین داریم اکثر روستایی هاهم که مال اونجان رفتن شهر و اکثرا شهری ها رفتن روستا😁یعنی از نظر فرهنگ اکثرن شهری هستن البته من جسارت به روستایی ها نمیکنم خودمم روستا بزرگ شدم کلی میگم 

ولی از قضاوت های خانوادم میترسم از خنده ها و تمسخرشون الان میگن بچه های مردم میرن شهر زندگی میکنن که تو امکانات باشن بچه ما رفته روستا خودشو بدبخت کرده

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

کاری رو کن خانواده خودت(همسر و فرزندات) موافقش باشن و شرایطش حال روحیه اتون رو خوب میکنه

اونجاهم دیگه روستا محسوب نمیشه یه شهرک با امکانات خوبه

بقیه در هر صورت در هر صورت حرف میزنن

اتفاقا منم زمین دارم تو یکی از روستا ها،میخام بسازم برم مث همینی که میخاین رو انجام بدم ،همه جور حیوون اهلی هم نگه دارم،یه چند سالم کار کنم بازنشسته میشم حتما میرم 

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری رو کن خانواده خودت(همسر و فرزندات) موافقش باشن و شرایطش حال روحیه اتون رو خوب میکنهاونجاهم دیگه ...

اونجوری که باشه دخترم از کیه گیر داده بریم زندگی روستایی کنیم خیلی ذوق میکنه همین الانشم که تو بالکن براش بلدرچین پرورش میدم روزا میره تخماشونو جمع میکنه انگار دنیارو بهش میدن انقد ذوق میکنه چند روز پیش رفته بودن خونه یکی از بستگان وقتی وارد حیاط شدم دیدم دختر و پسرم با چه ذوقی دارن توپ بازی میکنن دخترم سریع دستمو گرفت برد سمت گوجه و فلفلی که صاحب خونه کاشته بود میگفت امروز بهمون اجازه دادن ماهم چند تا دونه بچینیم 😍🥰

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

منم خیلی دوست دارم برم تو روستاهای شمال زندگی کنم

عزیزم انشالله قسمتت بشه بری من شمالی هستم ولی روستایی که میگم متاسفانه استانای شمالی نیست ولی اب و هواش عالیه خیلی دوست دارم

اونجوری که باشه دخترم از کیه گیر داده بریم زندگی روستایی کنیم خیلی ذوق میکنه همین الانشم که تو بالکن ...

ما خیلی سال قبل شمال زندگی میکردیم یه جای خیلی خوب و بعد اون اومدیم یه شهر دیگه

الانم به بابامون میگیم کاش میموندی اونجا ، آدم تو سن بالا می فهمه که جای قشنگ و خوش آب و هوا و سرسبز و... چقدر تو روحیه و آرامش داشتن کمک میکنه

واقعا با طبیعت و حیونا در ارتباط بودن با شرایط مکانی خوب و تقریبا امروزی به روحیه خیلی کمک میکنه

ما خیلی سال قبل شمال زندگی میکردیم یه جای خیلی خوب و بعد اون اومدیم یه شهر دیگهالانم به بابامون میگی ...

منم خیلی دوس دارم دعا کن برام خدا راه درست رو بذاره جلو روم

عزیزم انشالله قسمتت بشه بری من شمالی هستم ولی روستایی که میگم متاسفانه استانای شمالی نیست ولی اب و ه ...

پس شرایط رو در هر صورت بسنج و خانوادگی تصمیم به صلاح بگیرد.

ان شاء الله خیر و خوشی زودتر از خودتون قدم برداره

پس شرایط رو در هر صورت بسنج و خانوادگی تصمیم به صلاح بگیرد.ان شاء الله خیر و خوشی زودتر از خودتون قد ...

قربونت برم عزیزدلم انشالله هرچی صلاح جفتمونه پیش بیاد برامون

خیلیم خوبع بگو دلم هوای زندگی روستایی کرده  

ولی با یه دونه گوسفند این همه چیز نمیشه درست کردا  اگه یه دونه گاو باشه اره و یا  ۱۰  ۲۰تا گوسفند 😁😂

✌ 🖕👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

خانواده ات وقتی میگی روستا بودین

چیو باید مسخره کنند؟ اصالت خودشون رو؟

من از سه نسل  قبل شهر زاده هستم

ولی عاشق زندگی در مناطق بکر و کار اینچنینی هستم(جز فروش محصولات خودم و اینا)

ندیدم کسی مسخره کنه

فعلا موقهیت ندارم اتجام بدمش

💕