2777
2789
عنوان

مرد سرد مزاج

719 بازدید | 65 پست

روز سیزدهم پریود سونوگرافی انجام دادم یه تا فولیکول ۱۷ و ۲۱ و ۲۲ داشتم 

روز چهاردهم آمپول آزادسازی( hcg )  زدم یعنی پریروز 

دیروز احساس تخمک گذاری داشتم 

میگن تخمک بعد از ۲۴ ساعت از بین میره 

اما من تو این مدت رابطه نداشتم و میدونم زمان رو از دست میدم 

شوهرم سرد مزاجه 

نمیدونم خدا داره تقاص کدوم گناهمو ازم میگیره 

کاش میتونستم غریزه مادر شدن رو خاموش کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه باهاش تو پروسه درمان هماهنگ نیستی؟! هزینه می‌کنین و عوارض داروها رو به جون میخرین که همینطوری الکی فرصتو از دست بدین؟! گفتی بهش که باید رابطه داشته باشین؟؟! یا منتظری میلش به رابطه بکشه؟

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
چیکار کنم ؟

مردای سرد ام بازم یه قلقی دارن ببین چطوری اون قلقو دستت میگیری بالاخره شوهرته میدونی رو چیا حساسه یا نقطه تحریکشو میدونی خودت شاید بیشتر بهش نزدیک بشی و... اونم بخواد البته نمیدونم سردمزاجیش در چ حده

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

مگه باهاش تو پروسه درمان هماهنگ نیستی؟! هزینه می‌کنین و عوارض داروها رو به جون میخرین که همینطوری ال ...

چرا هر دو رفتیم تحت درمان 

اما الان زده زیرش 

من داروهامو مصرف می‌کنم 

میرم سمتش اما بهونه میاره که نمیتونم