2777
2789
دقیقا منم همین رو گفتن که رگ سمت راست مادرزادی نازکتره....خب خواهر توروخدا شما دارویی برای اون رگ دا ...

خواهش میکنم عزیزم نه دارولازم نیست فقط داروهایی که نوشتم تقریبا کنترل کرده میگرنمو من ممکنه جای مادرت باشم ۴۸سالمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم عزیزم نه دارولازم نیست فقط داروهایی که نوشتم تقریبا کنترل کرده میگرنمو من ممکنه جای مادر ...

خب توروخدا برای اون رگ چی گفتن بهتون دقیق و اینکه داروها فقط برای میگرن هستش یا اون رگ؟؟خواهر بزرگم هستید .منم ۳۲سالمه 

خب توروخدا برای اون رگ چی گفتن بهتون دقیق و اینکه داروها فقط برای میگرن هستش یا اون رگ؟؟خواهر بزرگم ...

اون رگ مادرزاده واکثرا اینطور هستن عزیزم اصلا نگران نباش داروهام آلونتا پیشگیری ازمیگرنم میکنه ولی اصل درمان افسردگی واضطرابه بوسپیرون درمان اضطراب وتنشه میگرن خیلی سخته ولی ریشه میگرن اعصابه

اون رگ مادرزاده واکثرا اینطور هستن عزیزم اصلا نگران نباش داروهام آلونتا پیشگیری ازمیگرنم میکنه ولی ا ...

میدونم منظورم اینه که دارویی برای اون رگ ندادنذیعنی و گفتن لازم نداره؟؟توروخدا شما دکتر تهران رفتید اونجا دکتراشون خوبه .یعنی دکتر گفت این میگرن ربطی به اون رگ هم نداره؟؟شرمنده زیاد سوال میپرسم .😔

میدونم منظورم اینه که دارویی برای اون رگ ندادنذیعنی و گفتن لازم نداره؟؟توروخدا شما دکتر تهران رفتید ...

نه عزیزم ربطی به میگرن نداره داروهم نمیخواد تهرانم دوست گلم نترس عزیزم قول میدم چیزی نیست

نه عزیزم ربطی به میگرن نداره داروهم نمیخواد تهرانم دوست گلم نترس عزیزم قول میدم چیزی نیست

میگم من بخاطر بچه دار شدنم نگرانم..من یه دختر دارم الان دلم یه پسر میخاد چون خیلی تعنه شنیدم...حالا همش میترسم میگم خدایا حاملگی اذیتم نکنه سردردم بیشتر نشه نمی‌دونم چیکار کنم ...شما چندتا بچه دارید؟

میگم من بخاطر بچه دار شدنم نگرانم..من یه دختر دارم الان دلم یه پسر میخاد چون خیلی تعنه شنیدم...حالا ...

عزیزم ابدا به حرف دیگران اهمیت نده اصلا دخترپسرنکن ناشکری نکن ولی خودم میترسیدم حامله بشم میگرنمو چیکارکنم ولی درنهایت ما بچه دارنشدیم ۱۱سال معالجه کردیم والان فرزندخونده داریم ازنوزادی خدابهمون دادش الان ۱۴سالشه

ولی اگرقصدحاملگی داری حتما میگرن روبادکترت درمیون بزار

خواهر من همش بخاطر اون رگ مادرزادی نگرانم همش وقتی سردرد میشم میگم خدایا نکنه مال اونه یا همش میگم نکنه دکترهای اینجا خوب نیستن از لحاظ مالی هم امکان تهران اومدن نداشتم..