2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند علائم رو داری؟؟ (عدد بگین مثلا ۴ علائم ۶ علائم و..‌‌‌....)

عصبانیت

گرگرفتگی

رنگ صورت زرد

استرس

لجبازی

زورگویی

عجله

سرپیچی از توصیه ها

عرق کردن

فکر و خیال

شبها اب دهانتان می اید

سر شب خوابتان نمیبرد

توروخدا میشه بگید سمت چپ گفتن چه مشکلی داره ؟منم گفتن سمت راست کمی کوچیکه رگم اما مهم نیست و گفتن می ...

عزیزم کلا همه آدما همینجورن هیچی نمیشه فقط عصبیه من یادمه گفت انگارنازکن جریان خون توشون سریعتره ....درنهایت گفت اغلب همه اینجورن مادرزاده بخون حرفامو ونترس عزیزمن نزارزندگیت بخاطر یه سردرد خراب بشه

۴

اینا علائم غلبه صفراست ریشه ی بعضی بیماریها همینه که درکنار درمان اون بیماری باید اصلاح مزاج بشه صفرا به تعادل برسه تا بیماری ریشه ای درمان بشه نه موقت

مثلا کسی که غلبه صفرا داشته باشه کم خونیش یا رفع نمیشه یا به سختی رفع میشه

میگرن هم مربوط به غلبه صفرا هست 

رو اسم کاربریم بزن تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن

دوستان ببخشید دیرچک میکنم درگیر بیماری پدرمم برام دعاکنید بابام سرطان مثانه داره دوبارعمل شده چون تومور وسیع بود جواب اول خوب بود گرید۱ حالا ۱۳آذر جواب دوم میاد خدارحم کنه بهمون که همون گرید۱باشه وعضله درگیرنشده باشه

دوستان ببخشید دیرچک میکنم درگیر بیماری پدرمم برام دعاکنید بابام سرطان مثانه داره دوبارعمل شده چون تو ...

ان شاالله بگن معجزه شده و خوب شده 

اگه از چیزی که ترس داشتین خدای نکرده اتفاق افتاد تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن

تهران چند پزشک درمانگر طب اسلامی هم هستن

عزیزم کلا همه آدما همینجورن هیچی نمیشه فقط عصبیه من یادمه گفت انگارنازکن جریان خون توشون سریعتره ... ...

دقیقا منم همین رو گفتن که رگ سمت راست مادرزادی نازکتره....خب خواهر توروخدا شما دارویی برای اون رگ دادن یا گفتن لازم نیست؟شما چندسالتونه؟ببخشید زیاد میپرسم