البته برای درس خوندن نه ها اتفاقا میگم خدایا به زمانم برکت بده درسم رو بخونم ولی ازین خونه موندن و سرکوفت شنیدن خسته شدم خودمم دوس دارم تکلیفم مشخص بشه از طرفی رشته های پزشکی رو دوست دارم ولی اونام سختیهای خودشونو دارن از طرفیم فرهنگیان
موندم واقعا
برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸
برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸
ب اهدافت فکر کن، ب اینکه وقتتو داری هدر میدی ، ب رقبات ، ب اینکه اگ قبول نشی باز قراره این سرکوفتا و ...
اره درسته عزیزم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!