البته برای درس خوندن نه ها اتفاقا میگم خدایا به زمانم برکت بده درسم رو بخونم ولی ازین خونه موندن و سرکوفت شنیدن خسته شدم خودمم دوس دارم تکلیفم مشخص بشه از طرفی رشته های پزشکی رو دوست دارم ولی اونام سختیهای خودشونو دارن از طرفیم فرهنگیان
موندم واقعا
برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸
ببین خیلییی اذیت میشی ها بهشون توضیح بده هرطور شده خودتو خالی کن بگو من خسته شدم از یکنواختی دوست دا ...
آره میدونم تنهایی خیلی بی انگیزه و بی حوصله میکنه وقتی با همسن های خودت حرف میزنی حالت بهتره
آره باید یکاری کنم دیکه از بحث و اینا میترسم چون من یذره دستوری حرف میزنم
برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما فکر کردین رتبه برترها یک سال کنکوری خودشونو تو خونه و اتاقشون حبس میکنن؟ نه تفریحت هم بکن با دوستات خوش بگذرون ولی درستم بخون مفید مطالعه کن نه ۱۴ ساعت پیوسته بخونی،خسته میشی چیزی هم از درس نمیفهمی
من مگه رفیقم شاخ داشت ک رشته خوب قبول شد؟ اونم بیرون میرفت فضاشو عوض میکرد ولی هدفشو ول نمیکرد
من دلم فرهنگیان میخاد ۲۴ سالمه نمیدونم شرایط سنی رو اعلام نکردن
منم البته پزشکی هم اکه عرضشو داشته باشم خوبه
مثل برق و باد میگذره اینو منی میگم که امسال قراره سومین کنکورم رو بدم🥲💔
میشناسمت تاپیکم بودی
والا خسته شدم دیگه تو خونه همش بحث و دعوا😭
شما فکر کردین رتبه برترها یک سال کنکوری خودشونو تو خونه و اتاقشون حبس میکنن؟ نه تفریحت هم بکن با دوس ...
نه عزیزم میدونم تفریح هم لازمه
چه رشته ای قبول شد ؟ آزاد یا سراسری؟ پشت کنکور بود؟ مدرسش دولتی بود یا تیز هوشان
هزینه انصراف دانشگاه ازاد رو میدونیداگر دولتی قبول شدم
تو نت بزن هزینه انصراف دانشگاه ازاد پرستاری
نمیشه قشنگ کپی کنم تو یه جدول نوشتن،، چند سایت هم بخون
از اموزش دانشگاه هم بپرس اوانجا بهتر میدونن
https://s6.uupload.ir/files/جمله_ماشین_ندارم_m7ns.jpg،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین
البته اون ریاضی بود مدرسه عادی خوند دوبار کنکور داد امیرکبیر قبول شد
ریاضی ظرفیتش بالاست خیلی راحت تر میشه قبول شد
باشه عزیزم سعی میکنم میدونی خیلی بی انگیزم و بی حوصلم تنبلیم میاد قبلا خیلی خوب درس میخوندم الان خست ...
ب اهدافت فکر کن، ب اینکه وقتتو داری هدر میدی ، ب رقبات ، ب اینکه اگ قبول نشی باز قراره این سرکوفتا و حالت بیحوصلگی بدتر شه و در نتیجه نمیشه ب سال سوم اکتفا کرد.