2777
2789
عنوان

رابطه در دوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلیا مسخره میکنن این حرف منوولی واقعا کار درستی نیست

فک کنم فقط ماییم که برامون غیر عادیه،کامنتا رو بخون🥲😕

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

اکثرا هدفشون همینه فقط وگرنه چرا باید دوست شن!؟ یه سری دوستی به قصد ازدواج هست که اونا فرق داره بنظ ...

دخترا میگن ما رابطه نداریم

ولی همه پسرا رابطه دارن

نمیدونم والا اینا با کی رابطه دارن😂😂

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
فک کنم فقط ماییم که برامون غیر عادیه،کامنتا رو بخون🥲😕

دقیقا

کلا هنگ کردم

انقلاب شده به ما نگفتید؟.

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
نه همشون ندارن بعصی ها کلا ندارن بعضی ها هم رابطه کامل ندارن

ولی فکر میکنم اکثرا دارن

گناه نیس؟

هست

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

دقیقا😂اکثر دوستی ها همینه

یعنی حاجی پشمامممم

واقعا هنگم

دقیقاکلا هنگ کردمانقلاب شده به ما نگفتید؟.

شایدم😂 حس اصحاب کهف رو دارم😂