2777
2789
عنوان

رابطه در دوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 67 پست
چون اینم یه بخشی از رابطه س و نیاز آدما....نمیتونیم بگیم چرا رابطه دارید یا چرا ندارید هر کی خودش تص ...

این تفکرت در قلب اروپا هم قفله ، افراد سالم و روابط سالم برا اساس تعهد و قرارداد شکل میگیره نه صرفا نیاز  ... میشه برای جسم و روان خود ارزش قائل بود و این نیاز رو میشه به تعویق انداخت ...

همینا هم گند میزنه به جامعه پر از بیماری جنسی و …

دقیقا

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این تفکرت در قلب اروپا هم قفله ، افراد سالم و روابط سالم برا اساس تعهد و قرارداد شکل میگیره نه صرفا ...

تا ابد حق

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
پس این همه پسر با کی رابطه دارنچرا انقدر ادما وقیح شدن به راحتی میگن

ببین یه قانون نانوشته بین پسرا هست برای اینکه خودشون و قوی و بزرگ جلوه بدن به دروغ میگن رابطه داشتیم 

مثل اینکه خود ما دخترا بعضی وقتا برای اینکه خودمون های لول جلوه بدیم میگیم فلانی ازمون خاستگاری کرد

این تفکرت در قلب اروپا هم قفله ، افراد سالم و روابط سالم برا اساس تعهد و قرارداد شکل میگیره نه صرفا ...

اتفاقا در قلب اروپا هم این موضوع یه اتفاق عادیه اگه دو نفر بخوان دوست پسر دوست دختر هم بشن میشن وقتیم شدن رابطه دارن با هم 

اونم یه تعهد میدونن مثل ازدواج ماها

خدایا راضیم به رضای تو
ببین یه قانون نانوشته بین پسرا هست برای اینکه خودشون و قوی و بزرگ جلوه بدن به دروغ میگن رابطه داشتیم ...

این درست

ولی خیلیا وقتا بحث قدرت و خودنمایی نیست

واقعا راست میگن و دخترا هستن ک میپیچونن

اتفاقا در قلب اروپا هم این موضوع یه اتفاق عادیه اگه دو نفر بخوان دوست پسر دوست دختر هم بشن میشن وقتی ...

عزیزم اون ۲ درصد از جامعه اروپا بیشتر  نیست که انواع و اقسام بیماری ها مثل ایدز و اچ پی وی و ...گسترش می‌دهند...

بقیه اروپا پایبند به روابط تعریف شده هستند ...

چه لزومی داره دانش آموز نوجوان باهاش مثل دستمال توالت برخورد کنن ، رابطه برقرار کنه به هوای نیاز بعد بندازنش دور و برن سراغ یکی دیگه ... این تفکرت رو بذار برای خودت و فرزند خودت لطفا ترویجش نده .