2777
2789
عنوان

بچه ها داستان پزشکی تعهدی ها چیه امسال 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 35 پست
کلا در ماه 10 روز برا دولتن

نه اینطوری نیس دو سه برابر زمان تحصیل باید خدمت کنن

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اره ولی در ماه 10 روز مناطق محرومن از یکی ک تعهدیه پرسیدم

خب بدرد نمیخوره چیه اخه ۱۰ روز فک کردی کمه هرماه بخای بری؟

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

خب بدرد نمیخوره چیه اخه ۱۰ روز فک کردی کمه هرماه بخای بری؟

چی بگم والا اخه با تراز 7800 پرستاری هم نمیشه آورد تو شهرای خوب 

باز اینا پزشکی اوردن اسم دکتر حداقل پشت بند اسمشون هس از پرستارم بیشتر میگیرن

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
چوبشونو خودشون میخورن شما حرصشونو نخورین حتما خودشون ی صلاحی دیدن

چی بگم والا البته منطقی هم حس سیستان شرایطش طوری نیس ک رتبه های بهتر برن اونجا هرکیم بره بعد اتمام دوران تحصیل برمیگرده شهر خودش 

باز اینجوری کمبود پزشکشون جبران میشه بچه هاشم 

ب جای قاچاق و دزدی و ترور و ... 

ی کار درست درمون دارن از این جهت خوبه باز 

منم خیلی تعجب کردم امسال اینجوری شده

ولی والا اینایی که با این رتبه های داغون میرن تعهدی و ... فردا روز اصلا نمیتونن درسای سخت پزشکی و ... هم بخونن همش به ضرب و زور پاس میشن میان بالا تخصص هم که اصلا اگر سهمیه نداشته باشن کشش ندارن بخونن یک مشت بی سواد میریزن توی جامعه

خب دیگ ما الان بخوایم تعهدی قبول شیم کف قبولی با تراز 9 هزاره ن تراز 7800 😐

بخاطر اینکه اولا استان شما بچه های درسخون زیادن ولی استان ما امسال بهترین رتبه ۷۶ بوده و معمولا بچه ها تراز خیلی بالا نمیگیرن 

بعدم اینکه امسال استان ما بیشترین ظرفیت تعهدی رو بین همه استان ها داشته خوب طبیعیه که بچه ها با ترازای پایین قبول شن 

مثلا یکی از دوستام امسال با رتبه ۹۹۰ دندانپزشکی شهید بهشتی قبول شد که البته به احتمال زیاد اونم تعهدیه

منم خیلی تعجب کردم امسال اینجوری شدهولی والا اینایی که با این رتبه های داغون میرن تعهدی و ... فردا ر ...

همون والا بیچاره مردم سیستان 

ای کاش نیان شهرای دیگه وگرنه میرینن ب همه چی

حداقل تراز بالای 8500 منطقیه ک پزشکی تعهدی بیاره 

اخه 7800 خیلی کمه خدایی ما با این تراز تو تهران و کرج پرستاری هم نمیتونیم بیاریم چ برسه ب تعهدی 

بخاطر اینکه اولا استان شما بچه های درسخون زیادن ولی استان ما امسال بهترین رتبه ۷۶ بوده و معمولا بچه ...

990 عالیه ها 

خیلیم عالی 

شاید شهریه پردازه فک نکنم 

تعهدی باشه 

میدونی پزشکی رشته ایه ک واقعا 

نیاز ب سطح درسی بالا داره تراز زیر 

8000 واقعا کمه برا پزشکی 

همون والا بیچاره مردم سیستان ای کاش نیان شهرای دیگه وگرنه میرینن ب همه چیحداقل تراز بالای 8500 منطقی ...

به درد همون سیستان بلوچستان میخورن ؟؟؟

مگه مردم اینجا ارزش ندارن که اینجوری میگی ؟ 

البته من ناراحت نشدم میدونم که از بی عدالتی ها شما هم ناراحتی