2777
2789

تاپیک قبلیم توضیح دادم ولی خلاصه بگم که خواهرم ده سالشه با مامانم سر اینکه چرا جشنواره غذای مدرسه براش غذا درست نکرد قهر کرده . بابام بیمارستانه جراحی قلب داره هفته دیگه . مهمون داریم از شهرهای دیگه برای بابام اومدن و چند روزه خونه مان 

منم با مامانم دعوام شد که چرا به بچه گیر میدی جلوی مهمون ها  که هرکسی به خودش اجازه بده یه چیزی بگه پشت سرش ؟ خلاصه دعوامون شد خیلی شدید . دیشب هم من هم خواهرم از اتاق درنیومدیم بیرون همه مهمونا فهمیدن که با مامانم قهریم . الانم دارم جمع میکنم برم خوابگاه درس و دانشگاه دارم برای بابام اومده بودم یکی دو هفته بمونم ولی مامانم نمیاد عذرخواهی کنه یا حداقل بگه نرو . از یه طرفم میدونم اگه برم بابام با مامانم دعوا میکنه که چرا تنها رفت چیکارش کردی که رفت . خواهرمم تنها میمونه . نمیدونم چیکار کنم برم یا ترم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه قدر مامانتو بدون و جلو مهمون خوب نبود نرفتی بیرون، خوابگاه نرو،مامان هرچقدر هم بد باشه باز مامانه و خدا برات نگهش داره

کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم و شبا خودشم

نرو بمون کمک مامانت و خواهرت 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

تحمل کن اگه میتونی 

خواهرت نیاز به حمایت داره

مادرت اگه نمیتونه چرا یه بچه کوچیک دیگه اورده

مهموناتونم خیلی بی شخصیت هستن وقتی خانواده ای بیماری دارن نباید بیان و مزاحمشون بشن نه این که چند روز چند روز بمونن این دور از ادب و رسم تیمار داریه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

عزیزم واقعاچرامتوجه نشدی مامانت چقدرتوفشاره؟؟

استرس شدیدداره برای جراحی قلب پدرت ازاون طرفم مهمون داری الان بایدکمک دست مادرت میبودی

اون مادره شماکه فرزندی بایدغرورتوبزاری زیرپات

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

اول اینکه قدر مامانتو بدون و جلو مهمون خوب نبود نرفتی بیرون، خوابگاه نرو،مامان هرچقدر هم بد باشه باز ...

باور کن بعضی از مامانا یا از روی سادگیشونه یا هم از بدجنسی، مامانای خوبی نیستن

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

کار به مادرت نداشته باش، فشار روش زیاده بجای اینکه مهمون میاد، این به سرش هست اون بچه هست، اونم نگران حال بابات. باهاش قهری دختر بزرگم هستی، بیچاره مامانا 

دختر بزرگتر رفتار درستو به کوچیکترش هم یاد میده.

این مامانا گناه دارن واقعا شما هم ناراحتیتو جلو بقیه سعی کنید نشون ندید میرفتی زنگ میزدی گله گی میکردی نزار بقیه پشت خودتم صحبت کنن

ببخشیدها باید خواهرت یکبار میگفت و تموم می‌کرد بعدشم بچه نیست بزرگ شده همون جا برای جشنواره غذا نبرده بود میگفت مشکلمون اینه طفلک مامانت الان خسته است باز شما دو تا خواهر هم میشین قوز بالا قوز یو کم درک کنید بد بخت و مشکل از همتون عزیزم که جلوی مهمون بحث میکنید اونها هم به خودشون اجازه دخالت میدن خفا رو ازتون گرفته بودن اینگار الانم چشم انتظار معذرت خواهی مامانت نباس آبرو ریزی کردین همتون اساسی 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم