2777
2789
عنوان

خانوما بچم 6ماهه ام ارتباط چشمی ضعیفی داره از اتیسم میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 30 پست
ووای تروخدا ازاین فکرا بیا بیرون هم خودت دیونه میشی هم او بچه چک آپ ماهانه ببر تا ۲ سالگی برچسب نزن ...

آره امروز سرش داد زدم گفت نگاهم کن دیگهههه🖤😭😭😭😭

خدایا نی نی مو ب خودت سپردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلش سینه خیز می‌رفت ؟چند ماهگی نشست؟

دقیقا ده ماهگی نشست 

ببین خودت باید تو بغلت بگیری بنشونیش در طول روز 

بزن گوگل 

میگه چه کارها کنی 

من بچمو همش خوابونده بودم 

دیرتر نشست و .....

دقیقا ده ماهگی نشست ببین خودت باید تو بغلت بگیری بنشونیش در طول روز بزن گوگل میگه چه کارها کنی من بچ ...

پس خوبه هنوز وقت داره.

من تمام دوستام بچه هاشون 6ماهگی چهاردست و پا میرن نگران شدم

آخه چرا گاهی وقتا که صداش میزنم درست نگاهم نمیکنه

شاید اسمشو نمیشناسه شاید اون لحظه حواسش جای دیگه هست . بعدش هم اصلا اوتیسم که مال این سن نیست . یه چیزی افتاده توی ذهنت داری الکی بهش پر و بال میدی . به نظر من که شما بر اثر زایمان و احتمالا شیردهی خیلی بدنت ضعیف شده درگیر وسواس فکری منفی شدی .به خودت برس اون بچه هیچیش نیست

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
پس خوبه هنوز وقت داره.من تمام دوستام بچه هاشون 6ماهگی چهاردست و پا میرن نگران شدم

بزرگترین اشتباهه مقایسه بچه با بقیه . حتی دوقلوها. حتی چندتا بچه خودت اگر تجربه کنی بعدا هیچ وقت رشد حرکتی و ذهنیشون مثل هم نیست 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

خیلی عجیبه والا بعضی مادرا اینجور وسواس میگیرن نسبت به بچه و... بعضی هم بیخیال اونروز تو خیابون ی خانم با ی بچه ۷ ساله دیدم پسربچه روپنجه راه می‌رفت اول فکر کردم داره بازی میکنه دیدم نه واقعا راه رفتنش همینطوره به مادرش گفتم این بچه الان نباید رو پنجه بره ها دکتر رفتی خیلی خوووووونسرد گفت عع  مثل داداشم میره اونم اینجوریه🙂‍↕️🤒

شاید اسمشو نمیشناسه شاید اون لحظه حواسش جای دیگه هست . بعدش هم اصلا اوتیسم که مال این سن نیست . یه چ ...

احتمال داره افسردگی بعد از زایمان داشته باشم ،فکرام منفیه 

هرروز عیب میذارم رو بچم گاهی ازش متنفرم سرش داد میزنم که چرا نگاهم نمیکنی ،حساس و زودرنجم دوست دارم با شوهرم دعوا کنم روزی هزار بار مطالب اتیسم میخونم و به بچم نسبت میدم و گریه میکنم

احتمالا پیش فعال بوده

نه از پیش فعالی نیس میتونه اون قسمت پا کوتاه باشه یا فلج مغزی باشه یا طیفی از اوتیسم حتی

مساله اینه هر چیزی ی موقع درمانی داره  و باید به موقع رسیدگی بشه به خاطر همین میگم ی دکتر خیلی خوب و متخصص اطفال هر ماه ببر ویزیت کنه بچه را تا ۲ سالگی