2777
2789

ترشیاش انقد خوشمزست که همه عاشق طعمشن 

اصلا یه مزه ی خاصی داره که حتی کارخونه ای ها اون مزه رو ندارن 

یبار پارسال پرسیدم گفت چشمی میریزم سرکه و اینارو 

می‌خوام وسایلشو بخرم آماده کنم فقط بیاد برام اندازه کنه سرکه شو بریزه  

زشته بنظرتون؟؟برا همه کار هر کاری می‌کنه به منم همیشه خوبی کرده ولی این مورد رو نمی‌دونم درسته بگم یا نه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بگو اگ میدونی خانوم خوبیه،برامن که خواهر دوست دامادمون ترشی درست کرد چون خونه خواهرم از ترشی ک درست کرد خوردم خوشم اومد فهمید به خواهرم گفت بهم بگ وسایل بگبر بیار تا براش درست کنم منم خریدم اماده کردم دادم بهش برام یه ترشی فوق العاده درست کرد

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
اره بگو اگ میدونی خانوم خوبیه،برامن که خواهر دوست دامادمون ترشی درست کرد چون خونه خواهرم از ترشی ک د ...

چه خوب 😍دستش درد نکنه  

بعضیا دستشون هرچی بدی انگار بهش مزه میدن 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰