2777
2789
عنوان

صدای آزار دهنده رابطه همسایه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2844 بازدید | 84 پست
ساختمانهای مهر خودم شنیدم درست میگن

ساختمون های مهر اون همه اسباب و اثاثیه رو میتونه نگه داره و فرو نریزه سقف ، اونوقت صدای رابطه ی طرف علنی بیاد؟

مگر اینکه طرف نعره بزنه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بخدا هیچ جوره تو کتم نمیره مگر اینکه طرف نعره بزنه صداش بیاد

دقیقا 

مگه بلندگو قورت داده باشن 

یبار همسایه ما پدرشون فوت کردن 

طفلک تو خونه داد و گریه و جیغ 

خب عزادار بودن 

اما بازم صداشون واضح نبود برای ما 

داستان سرایی نی نی سایتی✅

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

من بخدا هیچ جوره تو کتم نمیره مگر اینکه طرف نعره بزنه صداش بیاد

نعره میزنن دیگه!!جیغ و نعره.....

وگرنه صدای حرف زدنشون که ارومه که نمیاد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
حتما میره

آخه تاحالا تذکر ندادن فک نمیکردم صدا بره

الان با این تاپیک ترس به دلم افتاد

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ساختمون های مهر اون همه اسباب و اثاثیه رو میتونه نگه داره و فرو نریزه سقف ، اونوقت صدای رابطه ی طرف ...

یکم مطالعه کن عزیزم اجسام صدارو انتقال میدن وقتی دیوارها نازک و تو خالی باشن و استانداردهایی عایق صدارو رعایت نکنن صدا میره خودم صدای دگمه هایی گوشیشو هم میشنیدم که داشت پیام مینوشت پسر همسایه