2777
2789
عنوان

کسی با بیبی چک منفی باردار بوده

109 بازدید | 28 پست

یک روز قبل موعدم تا الان که میشه ۵روز تاخیر سینه هام به شدت درد میکنه نوک سینه هام بزرگ شده و حساس صلحا ک از خواب بیدارمیشم دردشون بیشتره ولی هرچی بیبی چک میزنم منفیه😓 اصلا سابقه سینه درد  ندارم فقط یک بار اونم باردار بودم ولی ده روز بعد تاخیر پریودم سقط شد . این ماه ی روز قبل موعدم بیبی زدم هاله کم رنگ  انداخت همون دیقه اول  ولی ۴ روز پشت هم تکرارش کردم هی کم رنگ تر میوفتاد از بار اول 😓 الانم زدم منفی نمیدونم چ کنم دوسال و نیمه منتظرم همه اطرافیانم باردار شدن فقط من موندم دعا کنید واسم دلم خیلی شکسته خودم هرچی دعا میکنم خدا قبول نمیکنه ب نظرتون ممکنه باردار باشم ولی نشون نده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه ازمایش بده الان که پنج روز گذشته نشون میده

روز موعدم بیبی مدیکور نگ سفیدشو زدم هاله انداخت رزوا بعدش هی کم رنگ میشد امروز کلا محو شد ناامید شدم کلا میترسم از بدم

ان شالله که باردار باشی. طبق تجربه خودم هر بار بیبی چک منفی بود، بارداری هم منتفی بود

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اره واسه من یک ماه عقب افتاد، منفی بودماه بعدی بی بی چک زدم مثبتدوماهم بود فعمیدم باردارمتا موقع تول ...

خدا واست نگهش داره عزیزم ماشالله بگو😍 باعث شدی یکم امیدوار شم❤️

روز موعدم بیبی مدیکور نگ سفیدشو زدم هاله انداخت رزوا بعدش هی کم رنگ میشد امروز کلا محو شد ناامید شدم ...

نترس عزیزم هرچی قسمت باشه از این بلاتکلیفی در میای بلاخره انشالله که به خواستت میرسی

من که باردار بودم بی بی زدم اصلا هیچ خطی ننداخت رو اینا حسابی نیست

اره واسه من یک ماه عقب افتاد، منفی بودماه بعدی بی بی چک زدم مثبتدوماهم بود فعمیدم باردارمتا موقع تول ...

امیدم فعلا ب این نشونه‌ی سینه درده چون تو عمرم اصلا سینه درد نداشتم جز همین دوبار