2777
2789
عنوان

مهمون دارم از شهرستان

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم تلوزیون روشن کنید یواش یواش بیدار میشن😁

سلام قربونت

تو سالن خوابیدن😂😂😂

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
توهم صبحانه رو‌کابینت بچین برو بخواب

آش و نون رو همسرم گذاشتخ رو میز آشپزخونه 

فقط چای دم کردنه و بقیه چیزا

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
اگر مسیر طولانی نیست تا بیمارستان فعلا بیدار شون نکن

یه نیم  ساعتیه

بزار خودشون بیدار شن

اره همینکارو میکنم ولی میترسم روشون نشه منو صدا نکنن فک کنن من خوابم

سلام قربونتتو سالن خوابیدن😂😂😂

آخی بنده خداها خسته هستن

شما آش و نون و ظرف رو میز بذارید خودتونم برین استراحت خودشون بلند میشن نهایتا ۹ونیم یکم پرده بذارید کنار آفتاب میاد روشون بلند میشن😁❤️

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن
مسیرتون تا بیمارستان چقدره ؟اگه دوره بیدار شون کنین

نیم ساعتیه حالا سر ظهر ترافیکم هست ولی بازم دور نیست

مرسی ازت ک‌ جبهه نگرفتی چرااااا اومدن خونه شما. دیدی ک اینجارو...بذار بخوابن بیدارمیشن خودشون 🌷

سلام فدات چرا جبهه بگیرم

من عاشق مهمونم

من خودم زنگ زدم باید بیاین خونمون

بنده خداها میخاستن برن سوییت بگیرن

من اصرار کردم

اره حتما خانمه صدام میزنه

فعلا بزار بخابن

بیدار میشن که برن سرویس 😅میبیننت

خونمون دوبلکسه همو نمیبینیم😂😂😂😂

سرویس پایین میرن

ما بالاییم