امروز خواهرم تو مدرسه صبحانه سلامت داره اجازه دادن خواهر برادر کوچک هم ببرن با خودشون قراره پسر منم بره باهاش از صبح زود دارم صبحونه درست میکنم براش راضی نمیشه هیچ اعصابمم خراب کرده
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
واقعا این مسخره بازیا چیه اومده؟ بچه باید درس بخونه اگه قرارهبه شادی و... باشه مدرسه ترتیب یه جشن ب ...
والا ما هم از این مسخره بازیا نداشتیم اما خوبه خیلی ها صبحانه نمیخورن یه بهانه میشه دورهم به شوق هم صبحانه بخورن ولی مادرا زیاد تشریفاتی میکنن بخدا من از صبح مشغولم
والله واقعا سخته صبح بچه ها رو مدرسه بردنی صد بار تو دلم گفتم عجب غلطی کردم !! داشتی با خیال راحت از زندگی لذت میبردی الکی خودت رو تو دردسر انداختی!! به این نتیجه رسیدم من ادم ازدواجی و اهل بچه دار شدن نبودم. از صبح تا شب درگیر بچه ها هستم فقط یک ساعت اول که میرن مدرسه برا خودم هست. پخت و پز و بساب و بشور و درسشون رو کنترل کن و اخرش هم ته مونده ی جونت رو همسرت ول نمیکنه!!! توصیه به دختران مجرد. حتما شاغل باشید در خانه داری جز کلفتی بدون پول و بیمه خبری نیست