2777
2789

اگه حوصله داری بخون خیلی دلم گرفته

اسم گربه بد در رفته همیشه فیف میکرد بهم یه بار غذا بردم دیگه باهام خوب شد اما 

صاحبش که مامان من اسم مادر فقط با خودش میکشه، هر سری میرم پسر پنجاه سالش که زن و بچه رو ول کرده و بیکار و بی غیرت نشسته توی خونه جلو شوهرم به چیزی بهم میگه اینجات زشته اونجات زشته بچه هات زشتن معلولی همش با کلمه این منو خطاب می‌کنه  والا بچه هام خدایی خوشگلا سفید مژه بلند بزرگه چشمای درشت درس خون و با ادب خودمم زشت نیستم خدایی

منم این سری توپیدم بهش که داداش باید خیلی بی شرف باشه به خواهرش بد بگه تو باعث خجالت منی تا باعث افتخار

مامانم خودشو زد به شل شدن که این داره خرج ما رو میده این زندگیشو ریخته پای ما و ... 

در صورتی که الان دو سال بیکار توی خونس به خدا لقمه در دهن بابامو میخوره 

من مامانمو شمال میبرم به خدا دو روز نشده بود  بردمشون رستوران داشتن خودشونو خفه میکردن از بس خوردن

یه شب ما سرویس خانه بنایی کردیم رفتیم خونه اینا غذایی که درست کردمو قرمه سبزی نخوردن دلم شکست

بعد پیام دادم بهش ازش گله کردم میگه جواب ابلهان خاموشیس

دلم خیلی گرفته چرا آنقدر خوبی میکنم بدی میبینم والا مثل آوار سرم خراب نشدم باید باعث افتخارش باشم تا پسر بیمارش

مامانم خیلی حسود به خدا اون یکی داداشم بچه هاشو میاره همه مواد غذایی هم میاره دو شب بمونه چشم نداره 

دو تا برادرام فوت کردن عین خیالش نیست 

چشم نداره بچه یتیم اونا رو ببینه کباب بخوره در قفل می‌کنه بچه یتیم داداشم یه موقع نیاد به لقمه بخوره

بله هستن همچین مادرهایی

نباید فکر کنید چون مادرن مقدسن اشتباه نمیکنن اتفاقا اکثر مادرهای ایرانی فرق میذارن

وقتتو بیشتر با بچه هات و شوهرت بگذرون تو دیگه خودت خانواده مستقل داری هردفعه هم ذهن و فکرت رفت سمت کارهاشون حواس خودتو پرت کن خودتو مشغول کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله هستن همچین مادرهایینباید فکر کنید چون مادرن مقدسن اشتباه نمیکنن اتفاقا اکثر مادرهای ایرانی فرق م ...

خیلی احمقم که باز میرم سمتشون 

خدایی دلم برای بابام میسوزه میگم یه موقع میمیره نمیبینمش 

بابام تسخیر کرده مثل جادوگر میمونه 

من همه زندگیم بچه هامن شوهرم میگه اگه خوشحال میشی کاری براشون بکنی بکن 

اما دیگه پشت دستمو داغ میکنم 

مرسی که پاسخ دادی عزیزم 

خیلی احمقم که باز میرم سمتشون خدایی دلم برای بابام میسوزه میگم یه موقع میمیره نمیبینمش بابام تسخیر ک ...

عزیزم اگه خوبی هم میکنی بدون توقع و انتظار باشه انگار کاری نکردی هیچ انتظار جبرانی نداشته باش بخدا اینجوری خیلی راحتتری حالت بهتره شاید اوایلش سخت باشه اما آدم وقتی دیگه از کسی توقعی نداره حالش خیلییییی بهتر میشه امتحان کن جواب میده

عزیزم اگه خوبی هم میکنی بدون توقع و انتظار باشه انگار کاری نکردی هیچ انتظار جبرانی نداشته باش بخدا ا ...

من توقعم احترام فقط حتی لنگ محبت نداشتش نیستم اگه حرف خوبی از دهنش در نمیاد لااقل حرف بدی هم نزنه 

من خودم اصلا کسی رو ناراحت نمیکنم 

حرمت چیز خوبی باید نگهش داشت

شما درست میگید ممنونم ازت عزیزم 

ببین مثال میزنم خدایی 

الان شما پاسخ منو میدید من باید لااقل با شما خوب صحبت کنم اگر تشکر هم نمیکنم واقعا اگر اینطور نباشه خود شما به من میگید چه آدم بی شعوری 

بعد من از خودی دارم میخورم