راهکاری دارید بتونیم از شر همسایه بد خلاص شیم؟!, دیگه داریم به این فکر میکنیم خونه رو بدیم اجاره بریم یه جا دیگه اجاره کنیم.
اگه کسی تحربه ای داره تو رو خدا دریغ نکنید دعاتون میکنم
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
ببین اولا که بدعا ورمال اعتقادی نداشته باش همش الکیه دوما ازش مدرک جمع کن برای ایجاد مزاحمت.چندتا مد ...
آخع اینا که مدرکی نیست من برم شکایت کنم اومده دم مدرسه دخترم واستاده یا مثلا رفته سرکار همسرم امار گرفته؟! فقط روانمون رو داره بهم می ریزه.
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
ببین اتفاقا باید بترسم اصلا آدم نرمالی نیست😮💨نه خودش نه خانواده پدریش.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی کار نداره باهاتون شمام باهاش برخورد نداشته باشید چه میتونه بکنه؟!تا به حال بی دلیل با کسی جنگ ک ...
بله گفتم که بی دلیل با خود من حنگ کرده!!! عزیزم ظاهرا کار نداره ولی با تمام قوا داره تلاش میکنع یه کاری بکنه و فتنه ای بندازه. میگم که امروز اینطور کرده یه روز دیگه رفته سرکار همسرم پرسیده فلانی کجاست!! همیشه مبره از محل کار همسرم رد میشه حالا هر چی ادم بخواد بگع نه من محلش نمیدم مگه میشه اعصابت بهم نریزه..
بره.اینقدر بیکاره که افتاده دنبال شوهر شما.میخواد بترسونه.وگرنه کوچک ترین کاری نمیتونه بکنه
اگع یهو رفت با ماشین زد به بچه م چی!ظهر ها من نمیرم دنبالش ولی الان ترسیدم دیگه از امروز میرم وایمیستم که بیاد. اصلا نمیدونم شوهر بدبخت رو هم زبون بند کرده قشنگ مثه امپراطور دستور میده اونم فقط اجرا میکنه
بله گفتم که بی دلیل با خود من حنگ کرده!!! عزیزم ظاهرا کار نداره ولی با تمام قوا داره تلاش میکنع یه ک ...
خوب وقتی اینطوره و فقط با شما این مشکل داره دستتون جایی بند نیست خودتون باید برید چون شکایت کنید ممکنه همسایه های دیگه بیان شهادت بدن که ایشون همسایه خوبیه و خودتون باخت میدید
«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»
خوب وقتی اینطوره و فقط با شما این مشکل داره دستتون جایی بند نیست خودتون باید برید چون شکایت کنید ممک ...
اصلا عزیزم الان دلیلی برای شکایت ندارم ولی میدونم آدم درستی نیست. چرا با بقیه هم مشکل داشته قبلا کم و بیش
بره.اینقدر بیکاره که افتاده دنبال شوهر شما.میخواد بترسونه.وگرنه کوچک ترین کاری نمیتونه بکنه
فکر کن با شوعر بی غیرتش رفته پرسیده فلانی کجاست!!!
دلیل تهدید،مزاحمت برات جوره باتوجه به گفتتجالبه تا به حال بقیه باهاش برخورد نکردن دور گرفتن ازش؟!تاز ...
نه بابا شیش سال شده اومدیم. بقیه هم کم و بیش دعواشون شده باهاش ولی اونطوری نبوده کار به شکایت برسه.
اوه من گفتم حتما چون خونه رو قبلا برای کس و کارش خواسته و ندادن بهش اینجور میکنه بهترین کار رفتن خود ...
آره بهترین کار رفتنه ولی فعلا آخه پولی نداریم بخوایم بذاریم رو این خونه جای بهتر بگیریم
دیگه مگه خونه بدین دست مستأجر خودتون هم مستاجر بشید 🚶🏻
🙆چه میدونم خیلی سخته...