2777
2789
عنوان

معلم پسرم میزنه تو سرشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز فهمیدم مدیر میگه تحت نظارت ما نیستن

دولتیه؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

برو دفتر بگو قراره ببریمش جای دیگه 

چون نیمخوام کتک بخوره

مامان های دیگه هم برن همینو بگن

خودش رو یا جمع کنه یا عوضش کنند

معلم شدن خیلییییییییییییییییییییییییییی حوصله میخواد هر کی نداره نشه 

ی بار معلم خانم بود زد تو سر داداشم ما دیدیم داداشم ک از مدرسه میاد لباساش پر خونه 

خون ب دماغ میشد بهش ک میگفتیم میگفت  نمیدونم  ی باره خون ب دماغ شدم چند روز همینجوری بود  مستخدم مدرسه با مادرم فامیل میشه زنگ زد مامانم گفت ک اره میزنه تو سرش ک‌خون ب دماغ میشه مامانم مدرسه گذاشت تو سرش گفت بچم اگه ضربه مغزی بشه چی من الان میرم اموزش پرورش تو ک دیدی یک بار ک‌زدی خون ب دماغ شد چرا بازم زدی ک بشه دیگه مامانم خاست بره آموزش و پرورش معلمه ب غلط کردن افتاد زنیکه هیچی حالیش نبود احمق

کلا پیش دبستانی غیر انتفاعی حساب میشه

پیش دبستانی هم مثل بقیه پایه هاست

اگر مدرسه غیر انتفاعی باشه غیر انتفاعی محسوب میشه

دولتی هم باشه دولتی محسوب میشه ولی یه مقدار هزینه میگیرن بابتش

والا هرچی در میاد از این خصوصیاس.من بچم و پیش دبستانی خصوصی گذاشتم یعنی بدترین کار ممکن و کردم. الان دوساله دولتی میره خیلی راضی ام. حتما پیگیر باش حق نداره بزنه اعصاب نداره استعفا بده

خودت باش جهان اصالت را میستاید

دیروز فهمیدم مدیر میگه تحت نظارت ما نیستن

غلط کرده گل بگیره دراون پیش دبستانی که مدیرش رو پرسنل نظارت نداره الان داشتم مصاحبه عمه ی سام پسری که بخاطرترس ازمعلمش خودکشی کرده رومیدیدم اگه نخایم جلوی یه مشت روانی عقده ای  تو مدرسه رو بگیریم شاید خدایی نکرده قربانی بعدی بچه ماباشه