2777
2789
عنوان

شمام از اینکه یکی بنده خدا خطابتون کنه بدتون میاد ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یسره تکرار نمیکنه که بنده خدا در واقع یه اصطلاحه که برای توجیح کردن بکاره میبرن

مثلا

خب بنده خدا میرفتی از فلان جا میخریدی

نه اینکه بیاد بگه بنده خدا چطوری

بنده خدا کاری نداری من میحوام برم و...

خب یسره تکرار نمیکنه که بنده خدا در واقع یه اصطلاحه که برای توجیح کردن بکاره میبرنمثلاخب بنده خدا می ...

نه اینحوری نگفت . گفت اون اقایی ک اومد پیش این بنده خدا برای پرونده اش  پسر عمم بود. بنده خدا حالت تحقیر داره . برای احترام ب کار نمیره 

این که خوبه جاری من تکیه کلامش بی نوا بود. به آدم میگفت مثلا بی نوا تو که تقصیری نداری.

🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

حالا من یه مدت ورد زبانم شده بود بیچاره 

مثلا موقع درد و دل کسی بهش میگفتم ک یعنی خیلی باهات همدردی میکنم یا دلسوزی میکنم 

تا اینکه یه بار یکی از دوستای صمیمیم گفت دیگه‌تا اون حدددد 

من تازه متوجه شدم ک این کلمه ممکنه مفهوم خیلی بدی داشته باشه😵🥴

بعضی موقع از رو ناآگاهی و طبق عادت گفته میشه ک بازم اشتباهه

نه اینحوری نگفت . گفت اون اقایی ک اومد پیش این بنده خدا برای پرونده اش پسر عمم بود. بنده خدا حالت ت ...

نه بابا چه تحقیری

مگه‌اینکه همون آقا خودشو خیلی دست بالا گرفته باشه و همرو از  این لقب خطاب کنه

در کل مهم نیست به نظرم.