2777
2789
عنوان

چهار ماه و نیممه کسی نکرد بهم سر بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 26 پست
من از خانوادم دورم با ی بچه کوچک کارم میکردم یکبار یه نفر برام غذا نیاورد بهتره خودت مسئولیت کاراتو ...

فرق داره منم اگه دور بودم دلم نمیسوخت مثل الان 

خانوما توی بارداری حساس میشن اگه میتونی برو پارک قدم بزن یه چیزی بخر خودت بخور برو خونه شون. غذا درس ...

چرا کار راحتی نیست وقتی هر روز زنگ میزنم هر روز میگن پخت پز کردیم یا مامانم تعاریف که میزنه کی برات بیاره ( هزینه آژانس ۴۰ تومن ) زورش میاد بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همون من برا سرما خوردگی رفتم هواشونو داشتم

من سر تجربه یاد گرفتم با هر کسی مثل خودش رفتار کنم. باور کن منم از محبت کردن و محبت ندیدنه خیلی ناراحت سدم اما چاره اش ناراحتی و خودخوری نیست رویه ات رو عوض کن. باور کن انقدر ارامش به زندگیت برمیگرده که اصلا خودتم تعجب کنی.

من سر تجربه یاد گرفتم با هر کسی مثل خودش رفتار کنم. باور کن منم از محبت کردن و محبت ندیدنه خیلی نارا ...

نمیتونم واقعا سخته بابا خودمو میزارم جاشون واقعا چیز غیر دسترس و کار خاصی نمی‌خوام ازشون آقا سر بزنن میدونن همش خونم حوصلم سر رفته 

فرق داره منم اگه دور بودم دلم نمیسوخت مثل الان

با مادر نیم ساعت با ماشین فاصله دارم .. با مادر شوهرم با ماشین س دقیقه

سعی کن خودت کاراتو بکنی 

زمین گرده

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

با مادر نیم ساعت با ماشین فاصله دارم .. با مادر شوهرم با ماشین س دقیقهسعی کن خودت کاراتو بکنی زمین گ ...

بی محبتیشونو جبران نمیکنم ولی قطعا عبرت میگیرم برا دختر و عروس خودم سنگ تموم میزارم

نمیتونم واقعا سخته بابا خودمو میزارم جاشون واقعا چیز غیر دسترس و کار خاصی نمی‌خوام ازشون آقا سر بزنن ...

بشین کارهایی که دوست داری رو انجام بده  چرا باید حوصله سر بره ... با بچت برو بیرون براش وقت بزار 

بعدا نمیتونی سرتو بخارونی 

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

بی محبتیشونو جبران نمیکنم ولی قطعا عبرت میگیرم برا دختر و عروس خودم سنگ تموم میزارم

ان شاالله

بشین کارهایی که دوست داری رو انجام بده چرا باید حوصله سر بره ... با بچت برو بیرون براش وقت بزار بعد ...

نمیتونم عزیزم پله دارم  هفته ای یکبار میرم پایین

چرا کار راحتی نیست وقتی هر روز زنگ میزنم هر روز میگن پخت پز کردیم یا مامانم تعاریف که میزنه کی برات ...

چی بگم عزیزم 😟

همسرت نمیتونه غذا رو بره بیاره ؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)