از مامان خودم مادرشوهرم ..... تنها لطفی که میکنن زنگه اونم مثلا مادرشوهرم من زنگ نزنم تا دوروز سه روز تا خودش بزنگه حالا میدونن ویارم هم بده خیییلی کم هم مادرم غذا فرستاده مادر شوهرم که خالمه و رابطمون خیلی خوبه قبل بارداری میفرستاد الان برعکس .....دو سه بار فقط .... خیلی دلم گرفته اون روز با دوتاشون بحثم شد که نمیان یبار اومدن دوتا رفتن عجیبه من تا یه کدوم کسالت داشته باشن میدوم دلم گرفته میدونم میگید انتظار نداشته باش ولی آخه از مادر و خالم نداشته باشم از کی داشته باشم خواهر شوهر خواهر و زن داداش که دیگه بمااااند.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من سر تجربه یاد گرفتم با هر کسی مثل خودش رفتار کنم. باور کن منم از محبت کردن و محبت ندیدنه خیلی ناراحت سدم اما چاره اش ناراحتی و خودخوری نیست رویه ات رو عوض کن. باور کن انقدر ارامش به زندگیت برمیگرده که اصلا خودتم تعجب کنی.
چرا کار راحتی نیست وقتی هر روز زنگ میزنم هر روز میگن پخت پز کردیم یا مامانم تعاریف که میزنه کی برات ...
چی بگم عزیزم 😟
همسرت نمیتونه غذا رو بره بیاره ؟
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)