الی96 مدیر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 107 عنوان چالش لاغری در خانه | مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 34 پست سلام دوستان دنبال یه کانال خوب میگردم که گروهی ،با انگیزه دنبال لاغری ،رژیم و ورزش تو خونه باشن کسی سراغ داره بهم معرفی کنه 1404/07/29 | 08:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الی96 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 107 من خودم گودی کمر داشتم باسنم بزرگه ولی الان دوساله هیچ تغییری نکردم فقط شکم و پهلو کوچیک شدن یک پات ... اخه با یه ربع که چربی سوزی شروع نمیشه تا بخواد چربی متوجه بشه باید از بین بره زمان حلقه زدن تموم شده 😁
مامان_فرشتهام عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 1069 حلقه بلد نیستم هرکار میکنم یاد نمیگیرم.منم شکم پهلو دارم منم هرکار میکنم یادنمیگیرم🙄 لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
ماهسونگ عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4489 عهپس حلقه ام را برم از انباری بیارم البته تخت تختم برا پیشگیری انقدر پهلو هات آب میشن کمرت باریک میکنه خودت کیف میکنی التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
ماهسونگ عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4489 عهپس حلقه ام را برم از انباری بیارم البته تخت تختم برا پیشگیری انقدر پهلو هات آب میشن کمرت باریک میکنه خودت کیف میکنی التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
الی96 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 107 اصولی بزنی هیچ مشکلی نداره بالاتر گفتم کدوم مدل حلقه رو شما استفاده میکنی؟
ماهسونگ عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4489 حلقه بلد نیستم هرکار میکنم یاد نمیگیرم.منم شکم پهلو دارم کلا ۱۰ روز تمرین کنی کامل یاد میگیری قلش دستت میاد التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
ماهسونگ عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4489 کدوم مدل حلقه رو شما استفاده میکنی؟ هیچی مثل حلقه شکم و پهلو کوچیک نمیکنه حلقه سنگین التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
نونخالیخور عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 1317 کلا ۱۰ روز تمرین کنی کامل یاد میگیری قلش دستت میاد من تنگی نخاع دارم مشکلی پیش نمیاد
ماهسونگ عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4489 اخه با یه ربع که چربی سوزی شروع نمیشه تا بخواد چربی متوجه بشه باید از بین بره زمان حلقه زدن تموم شده ... چربی اصلا آب نمیشه فکر کنم! سفت میشه جمع میشه میره داخل شکمت! التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
09ghatre عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 4628 لطفا ی روش دیگه بجز حلقه برا شکم پهلو بگید گاهی مادر و خواهر آدم میتونن خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.
الی96 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 107 لطفا ی روش دیگه بجز حلقه برا شکم پهلو بگید به نظر من فقط باید دنبال انگیزه و همراه باشی
ماهسونگ عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4489 من تنگی نخاع دارم مشکلی پیش نمیاد اینو نمیدونم فکر کنم کسی که مشکل دیسک داره نباید بزنه پس شما کلا بیخیال شو سلامتیت مهمتره التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
نونخالیخور عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 1317 اینو نمیدونم فکر کنم کسی که مشکل دیسک داره نباید بزنه پس شما کلا بیخیال شو سلامتیت مهمتره برای امضات دعا کردم عزیزم الهی حاجتت براورده بشه به حق طفل سه ساله امام حسین