2777
2789
من خودم گودی کمر داشتم باسنم بزرگه ولی الان دوساله هیچ تغییری نکردم فقط شکم و پهلو کوچیک شدن یک پات ...

اخه با یه ربع که چربی سوزی شروع نمیشه تا بخواد چربی متوجه بشه باید از بین بره زمان حلقه زدن تموم شده 😁 

حلقه بلد نیستم هرکار میکنم یاد نمیگیرم.منم شکم پهلو دارم

منم هرکار میکنم یادنمیگیرم🙄

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عهپس حلقه ام را برم از انباری بیارم البته تخت تختم برا پیشگیری

انقدر پهلو هات آب میشن کمرت باریک میکنه خودت کیف میکنی

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

عهپس حلقه ام را برم از انباری بیارم البته تخت تختم برا پیشگیری

انقدر پهلو هات آب میشن کمرت باریک میکنه خودت کیف میکنی

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

حلقه بلد نیستم هرکار میکنم یاد نمیگیرم.منم شکم پهلو دارم

کلا ۱۰ روز تمرین کنی کامل یاد میگیری 

قلش دستت میاد 

کدوم مدل حلقه رو شما استفاده میکنی؟

هیچی مثل حلقه شکم و پهلو کوچیک نمیکنه 

حلقه سنگین 

اخه با یه ربع که چربی سوزی شروع نمیشه تا بخواد چربی متوجه بشه باید از بین بره زمان حلقه زدن تموم شده ...

چربی اصلا آب نمیشه فکر کنم! سفت میشه جمع میشه میره داخل شکمت!

لطفا ی روش دیگه بجز حلقه برا شکم پهلو بگید 

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

من تنگی نخاع دارم مشکلی پیش نمیاد

اینو نمیدونم فکر کنم کسی که مشکل دیسک داره نباید بزنه 

پس شما کلا بیخیال شو 

سلامتیت مهمتره