2777
2789
مآ اصلا نمیتونیم برای بیرون رومن خودم پر ملات و سفت درست میکنم از الان میذارم تا ۲یا۳ جا افتاده میشه ...

توروخدا یاد منم بده 

پسر منم هیچی نمیخوره هیچی از بیردنم میگیرم براش 

یبار درست کردم لب نزد گفت خوشمزه نی

من خودمم مریض وبی اشتهام

اونم مریضه واختلال مردازشی حسی داره

چت تا غذای محدود دوس داره

اش رشته بخاطر رشته هاش توش یکم میخوره

یادم بده درست کنم دستورشو اگه زحمتی نیس لطفا

به تنــهایی عـادت ڪن نه دوَسؔتـی مۘـاندگاࢪ اسؔـت نه یــاࢪے❤️‍🩹.!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرشته‌های اش را میگی خوشمزه هست یانه تا حالا نخوردم به نظرت بچه 11و13ساله میخوره

من خودمم تا حالا درست نکردم 😅روش درستی ندارم 

بزنی نت بیشتر کمکت میکنه 

نمیدونم والا از بوی کرفس بدشون‌نمیاذ؟

من دیروز ناهار سه تا تیکه بزرگ مرغ درست کردم البته هم برا اینکه زیاد باشه خوشمزه بشه هم بخاطر اینکه به داداشم گفته بودم شب بعد از سرکار بیاد خونه ما شام که اونم گفت دیرم شده نیومد و رفت خونه ، دیگه امروز ظهر هم همون رو میخوریم 

میدونم خودمم بخدا ولی بیخیال شدم همش میگم ول کن افسردگی هم دارم دیگ بدتر هی میگم واسه چی خوب بشم بذا ...

عزیزم باید از یه جا شروع کنی

دور از جونت مرگ به این راحتی نیست اینجوری فقط یه عالمه مریضی میگیری و درد میکشی!!

هیچ چیز و هیچ کس ارزش نداره خودت مریض کنی و سلامتیت تو خطر بندازی!!

به خودت اهمیت بده هممون یه سری درد داریم من خودم انقدر بدبختی داشتم و دارم ولی میدونم برای گذروندشون باید سلامت باشم

این از من به عنوان یه خواهر بزرگتر گوش کن

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏