بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا نمیتونم درک کنم چرا خانم ها فقط در حال آشپزی باشن!
دقیقا حالا ما دو نفریم آشپزی کردن من کلی طول میکشه و کلی ظرف جمع میشه وای به خونه ای که ۴، ۵ نفر آدم باشن بخوان هر وعده غذا درست کنن مدام باید آشپزی کنن و ظرف بشورن مگه تموم میشه ، من تو خونه مادربزرگم که غذا درست میکردم همش اندازه خودمون دو نفر مد نظرم بود بعد زیاد میریختم برا ۵ نفر مثلا و فکر میکردم این کلی اضافه میاد بعدا هم میخورن ولی ظرف هر کی رو میکشیدی میدیدی ته قابلمه هیچی نموند
اول اینکه نخود ولوبیا رو بذار تو قابلمه مثلا ۱۰ نفره آب زیاد بریز حدود دو وجب بالای نخود ولوبیا رو بگیره ،سیر داغ، پیاز داغ نعنا داغ بریز توش دوست داشتی زرد چوبه بزن بعد زیرش شعله ملایم کن بذار حدود ۲ ساعت بعد عدس و یک دونه عصاره گوسفندی الیت بریز توش بعد حدود یک ساعت سبزی آش مخصوصا اسفناج بیشتر باشه بریز توش بعد حدود یک ساعت رشته بریز نیم ساعت هم رشته بپزه هر نیم ساعت یه هم بزن در قابلمه بذار آبش قشنگ باید کشیده بشه اگه دیدی شل شده سفت نیست آرد بریز تو کاسه دو قاشق، با آب سرد قاطی کن قشنگ بعد اضافه کن در قابلمه بردار زیرش زیاد کن تا آبش کشیده بشه یکم که آب روی آش بود جا افتاده شده دیگه خاموش کن دوست داشتی میتونی کشک اضافه کنی آش سفید بشه دوست داشتی فقط تزیین کن
التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....