2777
2789
عنوان

زن داداشم ب داداشم خیانت می‌کنه با دوست پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 11407 بازدید | 139 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خیانت می‌کنه باید زندگیش خراب بشه و برادر استارترهم نجات پیداکنه،چرامیگین نباید خراب بشه؟

خب عزیزم شاید به خطایی کرده با تهدید اسی دست از این کارش برداره 

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

اول مدرک داشته باش با حرف نمیتونی چیزی رو ثابت کنی

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
چون زن داره خیانت میکنه دیگه نی نی سایتیا تحت هر شرایطی پشت خانومان

ن عزیزم من پشت کسی نیستم،،میگم شاید رابطشون اینقدر جدی نباشه و با تهدید اسی دست از اینکارش برداره

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

چرا همه جوره بهش میرسه

نمیتونی با این چیزی که میدونی چیزی رو ثابت کنی 

فقط به داداشت بگو که حواسش رو جمع کنه و چیزی به نامش‌نکنه همینجوری آزادش نذاره بگو پشت سرش حرف شنیدم ولی خب حرف باد هواست ولی توام مواظب زن و زندگیت باش رهاش نکن

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
بی جهت با حرف یکی دیگه داستان درست نکنید. اصلا تعریفت از خیانت درست نیست. بیشتر دچار توهم شدی تا درک ...

قبل این ک اون طرف بگه ما شک‌ کرده بودیم ب رابطشون و الان کاملا مطمن 

چون خودشون لو داده بودن دوست پدرم چند بار زنک زده به مادرم پرسیده داداشم شب کاره یا روز کار 

قرار گذاشتن چند بار رفتن بیرون

بازم اینا دلیل نمیشه که حتما چیزی بینشون هست اول مطمن شو باخود زن داداشت و اون یارو مرتیکه حرف بزن 

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

قرار گذاشتن چند بار رفتن بیرون

این مدرک نیست! آخرش شما مقصر میشی بنظرم اول به مامانت بگو اگه عاقل و صبوره ولی به کارماش و تاوانش هم فکر کن شاید زندگی داداشت خراب شه دقیقا یه موضوعی شبیه این برام پیش اومد شاید باورت نشه آخرش من مقصر شدم بهم گفتن دهنتو میبستی! جالبه که دارن زندگیشونو میکنن و منو حسود جلوه دادن!

تاچیزی رو با چشم خودت ندیدی باور نکن 

چیزایی ک گفتی اصلا مدارکی ک بشه باهاش گفت طرف خیانت میکنه یا نه،نیست ...اصصصصصلا کامل نیست و اصلا دال بر خیانت نیست 

بعدشم چون چندبار طرفو دیده یعنی خیانته؟ 

من خودم چندین بار پیش اومده با همکارای اقا مجبور شدم برم بانک ...اینور اونور...یعنی کسی اگه منو دیده باشه ،بهم انگ خیانت زده مثلا؟؟؟؟😵‍💫