2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به شاغل بودن خانم

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 51 پست
نظرم اینه که شاغل بودن یا از سر نیازه یا علاقه یا هر دو خب من برای خودم میپسندم که شاغل باشم ولی الا ...

کاملا موافقم 

لطفا آقایان درخواست ندید! خنده ام رادید و گفتا فارغی گویا زغم گفتمش ما درد را  با خنده کتمان میکنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا وقتی بچه نداری خوبهبعدش واقعا فرسودگی داره واقعا اکثرا خانمها تحت فشار هستنمگه کسی ک توان بالا دا ...

دقیقا 

تا قبل از بچه دار شدن ادم میتونه کار کنه 

من به شخصه اگر روزی بچه دار شدم دیگه شغلم رو ادامه نمیدم 

چون همه فشار ها چهار برابر میشه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من شاغلم 

تایم کاریم بالاست گاهی تا ۱۲ساعت در روز 

مجبورم کار کنم 

مزیتش اینه که دستم تو جیب خودمه.

بخودم زندگیم نمیتونم برسم هفته هاست فرصت نکردم ی کرم مرطوب کننده بخرم بزنم ب پوست بدنم از خشکی .

دستگاه گوارشم داغونه مدام دچار نفخ میشم ب دلیل استرس و روده تحریک پذیر.

موهام ریزش پیدا کرده.

غذا مو هل هلی و مونده میخورم اکثرا 

دقیقا تا قبل از بچه دار شدن ادم میتونه کار کنه من به شخصه اگر روزی بچه دار شدم دیگه شغلم رو ادامه نم ...

آوردن پرستار توی خونه

یا بردنش مهد وقتی هوش و حواست پیش بچه ست

راحت نبودن بچه با پرستار یا گذاشتنش پیش پدرو مادر بزرگ و.....واقعا درست نیست بنظرم

خوبیهایی داره بشرطی قدرتو بدونن توی زندگی و کمکت باشن

شاعل بودن زن زمانی خوبه که  اولا شغلش زیاد سنگین نباشه یعنی نهایتا صبح تاظهر‌..نه اینکه ساعت ۵و۶صبح بره ۵و۶عصرهمکوفته وخسته برسه خونه...دوما شوهرش درکارهای خونه بسیار کمک کنه.وکارهای خونه تقسیم بشه..وگرنه زن  شاغل بخواد تمام کارهای خونه هم خودش انجام بده سریع فرسوده وپیرمیشه...این شرایط باشه شاغل بودن برای زن عالیه

پارسا پسرمامان😍

شاغل بودن خوبه به شرطی که مرد پررو نکنه چون حالا شاغلی وظیفه ای در برابرت نداره یا توام باید خرج خونه بدی شاغل باشی یا نباشی وظیفه مرد هست از اول خرجی بده بهت شاید بعد زایمان یا موقع بچه داری شرایط جوری شد نتونستی بری سرکار اون مرد اگه از اول عادت نداشته باشه بهت پول بده پیرت میکنه بعدا اگر بخواد هزارتومن بهت بده 

آوردن پرستار توی خونهیا بردنش مهد وقتی هوش و حواست پیش بچه ستراحت نبودن بچه با پرستار یا گذاشتنش پیش ...

نه اصلا 

من مامانم سر هممون که چهارتا بودیم شاغل بود 

با اینکه بابام خیلییییییییییییی کمک میداد 

اما واقعا خوب نیست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

شاغلم ودوجا کار،مجردم خسته کننده اس و بااین وضع که توخونه دست به سیا وسفید نمیزنم قابل تحمل ولی فک نکنم تو متاهلی بشه 

بنظرم باوجود خونه و همسر همون یجا رو بزور میشه هندل کرد واقعا خسته کننده اس مگه اینکه کمکی داشته باشی یا همسرت دلسوز و کمک دست باشه

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

نه اصلا من مامانم سر هممون که چهارتا بودیم شاغل بود با اینکه بابام خیلییییییییییییی کمک میداد اما وا ...

زن جسم و روحش برای کارمندی ساخته نشده

باز معلمی بهتره

اطرافیانم ک شاغلن از بیخوابی و کمردرد و دیسک مینالن

واقعا فرسودگی داره،هرچی پا ب سن میذارن بذارم میشه

من طعم هر دو رو چشیدم

واقعا برای من یکی ک سخت بود

ترجیح میدم بالا سر بچه ام باشم و زندگی رو رها نکنم

ولمون کن اول صبحی تفسیرهای کارشناسی در حد لالیگا می خواهی

تو نیا تو تاپیک 

مجبوری؟

شغل تو که راحته نشستی تو خونه پول میاد ب حسابت

نظر دادنش سخت نیس

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸