2777
2789
عنوان

نسل جدید از ادبیات چی میفهمن آخه

289 بازدید | 29 پست

من همش فکر میکنم آرایه ها واسه دخترم بی معنی هستن

ریاضی میترسه اعتمادبه‌نفس نداره نمره ریاضیش کمه

علوم بخش شیمی مخش کلا تعطیل

باهوشه اما حسسسسسسسسش نیست.لعنت به گوشی و اینترنت.حس و حال و انگیزه بچه ها رو گرفته

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما چی میفهمیدیم که این بنده خداها بفهمن🤧

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

حرفت رو تا حدی قبول دارم اما از میون همین نسل شاگرد اولهای کنکور هم بیرون میآن. فکر کنم باید کمی بیشتر با فرزندت کار کنی. منظورم کار درسی نیست. اینکه باهاش صحبت کنی اگه لازم شد دسترسی به گوشیش رو محدود کنی و از این کارها. 

حرفت رو تا حدی قبول دارم اما از میون همین نسل شاگرد اولهای کنکور هم بیرون میآن. فکر کنم باید کمی بیش ...

گوشی تابستون کامل در اختیارش بود

اعتیاد بااااالااااا

با شروع مهر گفتم فقط ۲ ساعت آخر هفته ها

داره میمیره

خماره

به تایمی رو کلا گوشیشو ازش بگیر تا اون تایم درساشو بخونه. مثلا روزی دو ساعت دستش نباشه که تو اون تایم کلا درساشو بخونه

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
کلاس نهمه

خودت باهاش کار کن

متاسفانه مدارس اصلا کار نمیکنن

براش کتاب کار هم بگیر

آرایه های مهم هم توی برگه براش پرینت بگیر جلو چشمش باشه

کلا مواقع استراحت و بیکاری شعر بخونین با هم و تفسیر کنید هم معنی هم آرایه ها

کلا نسل جدید هوش کلامی و درک مطلب و حتی املا و انشا ضعیف هستن

میدونین من هم نهم هستم.

کتاب های ما خیلی بی روح هستن و اصلا نمیشه درکشون کرد.

از فرهنگ و هنر گرفته تا عربی و.....

تا سال 6دبستان خیلی خوب بود ولی متوسطه دیگه زیاد جالب نشد

مشکل از معلم هم میتونه باشه و روش تدریسش

کاربر مرد هستم🧔🏼🧔🏼🧔🏼   /11228/

به تایمی رو کلا گوشیشو ازش بگیر تا اون تایم درساشو بخونه. مثلا روزی دو ساعت دستش نباشه که تو اون تای ...

روزی ۲ ساعت😁😁😁

اگه مفید میخوند، آره، کافی بود

اما امان امان امان

هم کند میخونه، هم خیلی راحت حواسش پرت میشه

خوابم میاد

تشنمه

گشنمه

دستشویی دارم

گروت اسمیشبه جملهایهامتلمیحتعداد جملات در یک بیت😫😫😫

ادبیاتم خیلی مهمه به هویت ملی و فرهنگی افراد مربوطه اونم تو این دورانی که به قول خودتون مجازی گند زده به همه چی از جمله نوشتار و زبان .  اینم بده اهل فنش باهاش کارکنه طبیعیه که یه والد تو همه دروس سررشته نداشته باشه

.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷