2777
2789
عنوان

نسل جدید از ادبیات چی میفهمن آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 33 پست

نسل جدید هنوز کاربرد هه کسره رو نمیدونه تو همین سایتم کم نیستن

ازشون بپرسی میگن ما فوق لیسانسیم

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

میدونین من هم نهم هستم.کتاب های ما خیلی بی روح هستن و اصلا نمیشه درکشون کرد.از فرهنگ و هنر گرفته تا ...

اوکی کتابا بی روح

الان شما درست خوبه؟

وضع ریاضی و ادبیات چطوره؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گروت اسمیشبه جملهایهامتلمیحتعداد جملات در یک بیت😫😫😫

به خدا اگه ادبیات فقط با آرایه بهمون یاد داده می‌شد و کسی نمی‌خواست تعداد جمله پیدا کنیم الان نمره های زبانمون از ادبیات بیشتر نمیشد

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند

اوکی کتابا بی روحالان شما درست خوبه؟وضع ریاضی و ادبیات چطوره؟

اره

میخوای برگه امتحانم رو بدم؟

مستمر پارسال ادبیات 18گرفتم ریاضی19.5

کاربر مرد هستم🧔🏼🧔🏼🧔🏼   /11228/

میدونین من هم نهم هستم.کتاب های ما خیلی بی روح هستن و اصلا نمیشه درکشون کرد.از فرهنگ و هنر گرفته تا ...

راستی چرا مدرسه نیستی؟

روزی ۲ ساعت😁😁😁اگه مفید میخوند، آره، کافی بوداما امان امان امانهم کند میخونه، هم خیلی راحت حواسش پ ...

بچه از راه میرسه طبیعیه که خسته باشه اون گوشی دست گرفتنو فقط درش مدیریت کن اکثر مشکلات مربوط به نداشتن تمرکز حواس و انگیزه  وعدم مدیریت زمان در دانش اموزای الان دلیلش موبایل زیاد دست گرفتنه

.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

ارهمیخوای برگه امتحانم رو بدم؟مستمر پارسال ادبیات 18گرفتم ریاضی19.5

خب دیگه

اینم باید احساس مسئولیت کنه و بخونه

فهم ادبیات به عمق درونی یه انسان بستگی داره

این روزا اکثرا سطحی شدن:)

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
ما چی میفهمیدیم که این بنده خداها بفهمن🤧

اره شما فقط دینی رو میفمی

چه میدونی ادبیات چه گنجینه ای هست

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
روزی ۲ ساعت😁😁😁اگه مفید میخوند، آره، کافی بوداما امان امان امانهم کند میخونه، هم خیلی راحت حواسش پ ...

کلاس نهم اینقد بهانه گیری 

پس یکم لوس، 

چون پسر من کلاس سوم گاهی اینجوری بهانه گیری میکنه

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

نهم بچه نیست که شما انقدر خودتون درگیر کردید خسته ام اینا برای بچه های ابتدایی.دخترمنم نهم تا۱مدرسه اس بعد مدرسه یه تایم استراحت هریه روز درمیون از ۳باشگاه کلاس تا۸ شب ولی من حتی کتاب هاش نگاه نمی کنم خودش باید بخونه 

اره شما فقط دینی رو میفمیچه میدونی ادبیات چه گنجینه ای هست

همین که تو نمیفهمی به طنز گفتم مشخصه از ادبیات چی فهمیدی🤭

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔