2777
2789
عنوان

مشکلات بعد از زایمان

299 بازدید | 40 پست

سلام خانوما 

ازتون یه سوال داشتم 

شوهرتون بعد از زایمان باهاتون چطور رفتار میکرد؟

شوهر من با زور بهم کمک میکنه شب ها تو این یک ماه دوبار بیدار شده اونم به مدت یکی دو ساعت با کلی غر زدن . تو هیچی بهم کمک نمیکنه ازش کمک میخوام غر میزنه باهام همش در حال بحثه .ما مستاجریم وقتمون ۲۳مهر بود بهش گفتم من تو این وضع که نمیتونم اساس کشی کنم و بسته بندی کنم یکی دو ماه وقت بگیر بعد بریم خونه ی جدید با کلی دعوا و بحث گفت نه نمیتونم اضافه اجاره بدم به صاحب خونه . با کلی زور راضی شد تا آخر مهر وایسه بتونم بسته بندی کنم .کمکی هم ندارم زایمان سزارین شدم از همون اول خودم بچم رو رو به راه میکردم شستنش ، لباسش ، شب بیداری ها ...

شوهرمم سر همه چی باهام بحث میکنه زور میگه دعوا راه میندازه فحش میده

منم افسردگی شدید گرفتم کارم گریه کردنه فقط ...

به سختی و با غررررر کمک می کرد اوایل ولی کم کم درست شد برلش تفهیم کن که وظیفشه 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا خواهر همش تو هم شد که .یه کمکی استخدام کن .اگ نمیتونی بالاخره خواهری مادری چیزی .شما همینجوریش هم الان در عذابی با بچه کوچیک و سزارین دیگه اساس کشی ک واقعاااا مصیبته ، شما خودت با صابخونه صحبت کن .دو ماه صبر کنه .شوهرتو بگو چه فرقی میکنه اینور اجاره بدی یا اونور 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

مادر خواهر خانواده شوهر دوست هیچکسی نیست به دادت برسه برای اسباب کشی ؟

خانواده خودم که از اولش نیستن هستنا ولی مثل شوهرم انگار نیستن خانواده شوهر هم میگن مادر و پدرش بباد چرا ما بیاییم

چرا ؟ دلیلش چیه ؟ بچه به عمل آوردنی کیف میکنن ولی بعدش هرچی مسئولیته گردن ما خانوماست الان از ساعت ۳ ...

اینا ذاتشون بی درکه کاریش نمیشه کرد من یا دعوا و خون دل یکم کمکم میکرد

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

خانواده خودم که از اولش نیستن هستنا ولی مثل شوهرم انگار نیستن خانواده شوهر هم میگن مادر و پدرش بباد ...

🫠نمیشه حالا بهشون بگی 

شاید اومدن 

بهتر از دست تنها بودن هست 

منم فردای سزارین اومدم خونه خودم و خودم خواستم که مستقل به کارای بچم برسمشوهرم ظرف میشوره غذا از بیر ...

شوهر من ازم غذا میخواد ظرفا رو میگم بشور میگه بعدا ، بعدا هم نمیشوره مجبورم خودم بشورم نظافت هم نمیکنه تازه تو این یه ماه دوبار هم مهمون دعوت کرده خانوادش رو برای ناهار بهش گفتم برو از بیرون بگیر نمیتونم سر پا وایسم غذا بپزم با بچه بازم فحش و کتک و...