2777
2789
عنوان

دیروز سر خوردم افتادم بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 22 پست
تو۸ ماهم والا نزدیکمون بیمارستان نیست ولی خب صب میتونم برم بهداشت اینا ضربانشو بشنوم اما میگم ک تکون ...

میترسن یکم اینجوری میشه انگار جمع میشه تو خودش منم یادمه هر وقت میترسیدم تکونش کم میشد نگران میشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بیمه سلامت خودتون نکردبد؟

بیمه تامین داریم ولی شوهرم میگه خیلی زیاده و داره بیشتر میشه دیگه نریزم بیمه رو استفاده هم نمیکنیم 

حالا یکی دوبار نریخته قط شده 

حالا الانم تو وضعیت بدی هستیم تاادامه بده قطعش کردن

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
بیمه تامین داریم ولی شوهرم میگه خیلی زیاده و داره بیشتر میشه دیگه نریزم بیمه رو استفاده هم نمیکنیم ح ...

حداقلش این بود ازمایش وسونو وعکس می تونستی با بیمه انجام بدی

رفتی دکتر؟ چی شد؟

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
حداقلش این بود ازمایش وسونو وعکس می تونستی با بیمه انجام بدی

اره دیگه گفتم نریخت قط شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رفتی دکتر؟ چی شد؟

هیچی دیروز ک از فکر تا ۷ ۸ صب بیدار بودم بعد ۷اینا بود خیلی خوب و زیاد تکون میخورد

باز تاپیک زدم همه گفتن خوبه نمیخاد دکتر 

منم ک ۸ خابیدم ۲ اینا بود بیدار شدم دیگه نرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیچی دیروز ک از فکر تا ۷ ۸ صب بیدار بودم بعد ۷اینا بود خیلی خوب و زیاد تکون میخوردباز تاپیک زدم همه ...

خداروشکر 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم