2777
2789
عنوان

از صبح که بیدار میشم تا شاید دم دمای غروب

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موبایلو بنداز کنار درست میشی

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
سوال حقوقیت چی بود پرسیده بودی؟

قطع کردن حق اولاد بازمانده‌های تامین اجتماعی بود 

برای افرادی که با یکی از والد زندگی می‌کنند ریختن منم جزء همونام منتها ناراحت شدم کلی دختر تنها حقشونو خوردن گفتن به دیوان عدالت اداری شکایت کنند هزینه‌شم ۷۰۰ 

گفتم با یه فرد حقوقی مشورت کنم میشه اون افراد رو یه جا جمع‌آوری کرد ولی یه نفر به نمایندگی از همه شکایت کنه چجوری مثلا صد نفر شکایت کنن که انفرادی اقدام نکنن ضرر مالی نشه 

قطع کردن حق اولاد بازمانده‌های تامین اجتماعی بود برای افرادی که با یکی از والد زندگی می‌کنند ریختن م ...

فرضا صد نفر از این خانما که تویه شهرتون هستن باید برن دفتر خونه اسناد رسمی و یه وکالت نامه تنظیم کنن که مثلا خانم یاس رو برای فلان کار وکیل خودمون کردیم و حق توکیل به غیر و گرفتن وکیل دادگستری رو از طرف ما داره بعد شما با اون وکالت نامه میری پیش یه وکیل و با اون قرارداد میبندی. وکیل به جای همتون میره کارهارو انجام میده

فرضا صد نفر از این خانما که تویه شهرتون هستن باید برن دفتر خونه اسناد رسمی و یه وکالت نامه تنظیم کنن ...

پس لازمه‌ش وکیل هست

وکیل تامین اجتماعی خوب می‌شناسید شما عزیزم 

تهرانم عزیزم

09104502525 با این شماره تماس بگیر موسسه حقوقی دادبانان. چندتا وکیل که تحصیلات بالایی دارن و امور حقوقی رو درس میدن مشکلت رو بهشون بگو و بگو که یه وکیل در زمینه تامین اجتماعی بهت معرفی کنن. صاحب شماره خانم زمانی هست میتونی به وات ساپشم پیام بدب