آره باهات موافقم به جز اینکه همیشه نباید احساسات مردا رو پرسید. مغز ما زنا پیچیده تر از مغز مرده و احساسات رو عمیق تر درک میکنه و قدرت تحلیل بهتری داره. آقایون خیلی اوقات نمیتونن بین احساسات مختلف تشخیص بدن و بیشتر از هرچیزی حس شهوت رو حس میکنن. و خیلی اوقات تو شرایط خاص سوال کردن از آقایون مثل القا کردنِ یه احساس بهش میمونه درحالیکه اون اصلا مرز بین یکسری احساسات رو تشخیص نمیده . اونجا شما گفتی اسی این بار صبر کنه اگه دوباره تکرار شد، یعنی تو شرایطی که دو بار بهش خیانت شده، از شوهرش بپرسه. تو این شرایط مرد با شنیدنِ این سوال فقط فکر میکنه من چقدر آدم خوب و با ارزشیم که با تکرار کردنِ خطا زنم داره تازه میپرسه که من میخوامش یا نه . ببین من چقدر ارزشمندم و زنم چقد دم دستیه.
درحالیکه ایشون اگه برا طلاق اقدام کنه از واکنش های شوهرش میتونه بفهمه شوهرش چقدر میخوادش.... نیاز به حرف زدن نیست همیشه.
انتخاب نهایی که با خودشه و با شما موافقم که ما جای ایشون نیستیم. ولی من باشم جدا میشم. نمیخوام بگم اسی حتما باید جدا بشه. میخواستم بگم نباید از موضع پایین و مثل یه آدم دم دستی رفتار کنه. این رفتار نه ایشون رو ارزشمند میکنه نه به شوهرش کمک میکنه واقعی تکلیف ایشون رو مشخص کنه. فقط بهش پالس میده که ایشون تو هر شرایطی هس و جدا نمیشه و یه بار دیگه فرصت داره برای بار سوم خیانت کنه . الان بهش گفته میخوامت و دو بار مرزش رو شکسته پس بار سوم هم میتونه بشکنه و دوباره بیاد به زندگی