2777
2789
عنوان

با کسی دارم زندگی میکنم که یکی دیگه رو دوست داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 100 پست
اینو که اول گفتم، باید اول خودش ببینه میخواد جدا شه یا بمونه. در مورد حرف منم شما درست میگی، ولی خو ...

اره ولی اگه مردا رو بشناسی هیچ وقت این جمله رو بهشون نمیگی. کلا نباید تو اینجور موارد از نیت و احساسات مردا پرسید. 

اره ولی اگه مردا رو بشناسی هیچ وقت این جمله رو بهشون نمیگی. کلا نباید تو اینجور موارد از نیت و احساس ...

میدونی من بیشتر از بیست ساله متاهلم و تو زندگیم همیشه حسمو گفتم و همیشه هم تو چالشا و موارد خاص جواب خواستم، نه صرفاً برای اینکه راستشو بشنوم ،برای اینکه با شناختی که از همسرم دارم میتونم تشخیص بدم تا چه حد حرفش میتونه راست باشه،و بعضی وقتا هم برای اتمام حجت و از بلاتکلیفی دراومدن موضوع رو یه بار وسط میکشم و یه دفعه ایش میکنم. 

البته من درکی از شرایط اسی ندارم، ولی با شناختی که الان از خودم دارم، بالای به احتمال نود و نه درصد جدا میشدم. نمیگم صددرصد چون آدم وقتی تو یه شرایطی قرار میگیره ممکنه یه جوری پیش بره که خودشم فکرشو نمیکرده. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی من بیشتر از بیست ساله متاهلم و تو زندگیم همیشه حسمو گفتم و همیشه هم تو چالشا و موارد خاص جواب ...

آره باهات موافقم به جز اینکه همیشه نباید احساسات مردا رو پرسید. مغز ما زنا پیچیده تر از مغز مرده و احساسات رو عمیق تر درک میکنه و قدرت تحلیل بهتری داره. آقایون خیلی اوقات نمیتونن بین احساسات مختلف تشخیص بدن و بیشتر از هرچیزی حس شهوت رو حس میکنن. و خیلی اوقات تو شرایط خاص سوال کردن از آقایون مثل القا کردنِ یه احساس بهش میمونه‌ درحالیکه اون اصلا مرز بین یکسری احساسات رو تشخیص نمیده . اونجا شما گفتی اسی این بار صبر کنه اگه دوباره تکرار شد، یعنی تو شرایطی که دو بار بهش خیانت شده، از شوهرش بپرسه. تو این شرایط مرد با شنیدنِ این سوال فقط فکر میکنه من چقدر آدم خوب و با ارزشیم که با تکرار کردنِ خطا زنم داره تازه میپرسه که من میخوامش یا نه‌ . ببین من چقدر ارزشمندم و زنم چقد دم دستیه‌.

درحالیکه ایشون اگه برا طلاق اقدام کنه از واکنش های شوهرش میتونه بفهمه شوهرش چقدر میخوادش.... نیاز به حرف زدن نیست همیشه.  

انتخاب نهایی که با خودشه و با شما موافقم که ما جای ایشون نیستیم. ولی من باشم جدا میشم. نمیخوام بگم اسی حتما باید جدا بشه. میخواستم بگم نباید از موضع پایین و مثل یه آدم دم دستی رفتار کنه. این رفتار نه ایشون رو ارزشمند میکنه نه به شوهرش کمک میکنه واقعی تکلیف ایشون رو مشخص کنه. فقط بهش پالس میده که ایشون تو هر شرایطی هس و جدا نمیشه و یه بار دیگه فرصت داره برای بار سوم خیانت کنه . الان بهش گفته میخوامت و دو بار مرزش رو شکسته پس بار سوم هم میتونه بشکنه و دوباره بیاد به زندگی 

آره باهات موافقم به جز اینکه همیشه نباید احساسات مردا رو پرسید. مغز ما زنا پیچیده تر از مغز مرده و ا ...

نه عزیزم من نگفتم صبر کن تا ببینی بازم تکرار می‌کنه یا نه،خیلی غلط میکنه تکرار کنه. من گفتم اگر همچنان تو حالت سکوت موند و رفتارش مثل قبل نشد حواسش بازم پرت بودبرو تکلیفتو روشن کن. 

وشما درست میگی من شاید با خودم و همسرم و تجرلیات خودم مقایسه کردم. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

نه عزیزم من نگفتم صبر کن تا ببینی بازم تکرار می‌کنه یا نه،خیلی غلط میکنه تکرار کنه. من گفتم اگر همچن ...

آهان. درسته.

الان در حالت سکوته و همین الان ، آینده ی روزای قبله.  یعنی اگه ایشون هفته قبل تصمیم گرفته صبر کنه، الان یه هفته گذشته و رفتارای مرد رو دیده. میگه سه چهار ماه با اون در ارتباط بوده. اگه پروفایل چک نمی‌کرد میشد احتمال داد پشیمون شده، ولی با این کارش هم معلومه که پشیمون نیس و هنوز دلش اونجاست و هم معلومه که تو این خانوم ندیده که ایشون ممکنه جدا بشه. ینی دلش بابت ایشون قرصه. این خانوم شخصیت ضعیفی از خودش نشون داده ، همینکه گفته حق طلاق نمیخواد...‌ و نشون داده که در هر صورت به خونواده ها چیزی نمیگه و در هر صورت طلاق نمیگیره. فقط میره مشاوره تا حالش خوب شه و بتونه خیانت رو هضم کنه. و واسه یه مرد خیانتکار چی از این بهتر؟

خیلی دلم میخواد به صبر توصیه کنم ؛ ولی نمیتونم و خودم اگه جای اسی بودم صبح وکیل میگرفتم برای طلاق و هرچی هم اصرار میکردن برنمیگشتم.....

آهان. درسته.الان در حالت سکوته و همین الان ، آینده ی روزای قبله. یعنی اگه ایشون هفته قبل تصمیم گرفت ...

ببین من تو این سایت کسیم که همیشه سراینکه بدون تعارف گفتم طلاق بگیر به این متهم شدم که میخوام یه زندگی رو به هم بزنم، ویا آه نمیدونم چندتا بچه پشت سرمه و فلان،فکر کنم اسی اولین نفری بود که پیشنهاد صبر بهش دادم چون حسم میگه شاید درست شه، ولی در مورد حق طلاق واقعاً اشتباه بزرگی کرده. یکی از دلایلی هم که گفتم برو جدی باهاش حرف بزن ببین میخواد این شرایط رو تموم کنه یا نه هم همین بود، حالا شاید سوالاتی که من مطرح کردم درست نبوده ولی اگه من بودم میگفتم تا کی قراره اینجوری پیش بره، تا کی میخوای پروفایل چک کنی؟ بگو تکلیفمو بدونم ،اگه فکرت پیش کسی دیگست من وقتمو برای تو هدر ندم و برای منم آدم حسابی کم نیست، نمیتونم منتظر تو بمونم ببینم آیا از فکر یه نفر دیگه درمیای یا نه. 

ببین من تو این سایت کسیم که همیشه سراینکه بدون تعارف گفتم طلاق بگیر به این متهم شدم که میخوام یه زند ...

صد در صد باهات موافقم.

منم اولش گفتم بره شکایت کنه تا اس ام اسا دربیاد ببینه رابطش با اون خانوم چقد بوده و رابطه جنسی داشتن یا نه. و همه ی پیامای بعدیم‌ با این فرض بود که رابطه شون فراتر از چن تا اس ام اس بوده. ممکنه پیاما در بیاد ببینه خیانت آنچنانی نبوده یه پیامی دادن و بعدم شوهرش ادامه نداده.... ولی اینکه گفته چن ماه رابطه داشتن احتمال اینکه رابطه جدی بینشون نبوده رو میاره پایین.

کلا حتی کسی که بهش خیانت جنسی یا عاطفی میشه خودش باید ببینه می‌تونه ادامه بده یا نمیتونه و ما نمیتونیم بهش بگیم جدا بشه یا نشه. اسی نباید بذاره همین‌جور اذیت بشه. به هرحال یا میتونه و زندگی می‌کنه یا نمیتونه و جدا میشه. اینکه بمونه و زجر بکشه اصلا درست نیس‌‌‌. و ایشون خودش گفت داره زجر میکشه و اذیت میشه ؛ خب زجر کشیدن درست نیس و ایشون مجبور نیس همچنین آدم بی مسئولیتی رو تحمل کنه که به خاطرش زجر هم بکشه

صد در صد باهات موافقم.منم اولش گفتم بره شکایت کنه تا اس ام اسا دربیاد ببینه رابطش با اون خانوم چقد ب ...

بله واینکه اگر جنسی باشه از نظر من اصلا قابل گذشت نیست.ادم برای خوابیدن با یکی دیگه خیلی باید بی پروا و کثیف باشه که بتونه 

بله واینکه اگر جنسی باشه از نظر من اصلا قابل گذشت نیست.ادم برای خوابیدن با یکی دیگه خیلی باید بی پرو ...

برا من که جنسی هم نباشه باز قابل گذشت نیس. 

ولی اسی باید خودش تصمیم بگیره و چه جدا بشه چه ادامه بده، سختی هاش رو ایشون تحمل میکنه.

با بی پروا و کثیف بودن که گفتی خیلی موافقم.....

شوهرم پاشو فراتر گذاشت تو‌چت و بهش گفت بدو‌شوهریو سرویس بده اونم استکیر خنده که مگه چیه شوهرمه که وق ...

این عشق نبوده  یه رابطه کثافت بوده  چقد حق بهت میدم  توروخداتاتکلیفت کامل معلوم نشده بچه نیار

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((